• Alphense Boys Voetbalquiz 2018

    Alphense Boys krijgt zijn eigen voetbalquiz. Op vrijdag 9 maart kunnen voetballiefhebbers hun kennis van het (inter)nationale voetbal testen. Het belooft een uiterst gezellige avond te worden. Er is plek voor veertig teams. Ieder team bestaat uit drie leden en er worden meerdere rondes, met verschillende thema\'s, gespeeld. Deelname is gratis. Voor de winnaar staat een prachtige prijs klaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van Alphense Boys om deel te mogen nemen, iedereen is welkom. De voetbalquiz begint om 20.00 uur in de kantine van Alphense Boys.

    Wil je meedoen? Vorm dan snel een team en geef je op via abvoetbalquiz@gmail.com. Meld daarbij de namen van jouw drie teamgenoten en verzin een leuke teamnaam. Uiteraard is het ook mogelijk om een team bestaande uit twee teamgenoten te vormen.