• Dream Team 15-1 wint Nieuwjaarstoernooi.

  Op woensdag 3 januari was Dream Team 15-1 in de grote finale met 0-1 te sterk voor Alphense Boys 15-2. Ondanks de krachtige wind, kon het nieuwjaarstoernooi voor de o15 (niveau hoofdklasse/1e klasse) gewoon doorgaan. Natuurlijk was het lastig, maar deze 13/14-jarigen konden beste goed omgaan met de moeilijke omstandigheden.

  In de poulefase won Alphense Boys 15-2 al zijn wedstrijden, maar moest in de finale toch zijn meerdere erkennen in Dream Team 15-1. Jelle Mulder trof nog wel de lat, maar veel meer kansen zagen we niet.

  Met dank aan vier prima scheidsrechters (Bert Metzler, Manuel Uijttewaal, Rick Sinnige en Bob Damen) verliepen alle wedstrijden zonder noemenswaardige problemen

  Ook dank aan de ouders van de 15-2 die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort (kantine commissie)

   

  Eindstand

  1. Dream Team 15-1

  2. Alphense Boys 15-2

  3. Future Talent 15-1

  4. Dream Team 14-1

    

   Morgen (donderdag) gaan we verder met het o13 toernooi (divisie niveau), met o.a. Alphense Boys 13-1 (D1). Ook dat toernooi begint om 10.00 uur,

   Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)