• NVC 12-1 winnaar van nieuwjaarstoernooi

  Op dinsdag 2 januari werd NVC 12-1 uit Naarden winnaar van het nieuwjaarstoernooi van spelers o13 jaar (niveau 2e/3e klasse). In de finale wonnen ze van Alphense Boys 12-2 (6-1). Dat het team van Hatim Noura (12-2) in de finale zou komen was spannend. In de laatte poulewedstrijd was een gelijkspel genoeg tegen het team van Ron Martin (12-3), maar die ging met 0-1 verloren. Zowel Dream Team 13-2 als Alphense Boys 12-2 hadden exact hetzelfde doelsaldo, dus er moesten strafschoppen genomen worden. Van de eerste acht penalties werd er maar één benut (door Alphense Boys), die met hun laatste benutte strafschop de finale haalde. Daarin was de energie op.

  Het weer werkte vandaag goed mee, want na wat gedruppel net vòòr het toernooi werd het droog en ging de zon zelfs schijnen. Het was dus gewoon prima winterweer om te voetballen.

  Met dank aan vier prima scheidsrechters (Jo Hermsen, Johan de Jonge, Bram Vogels en Arman Voogd) verliepen alle wedstrijden uiterst sportief.

  Ook dank aan de ouders van de 13-3, 12-2 en 12-3 die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort (kantine commissie

   

  De eindstand

  1. NVC 12-1

  2. Alphense Boys 12-2

  3. Barcelona SS 13-3

  4. Dream Team 13-2

    

   Morgen (woensdag) gaan we verder met het o15 toernooi (niveau hoofd/1e klasse), met o.a. Alphense Boys C2 (15-2). Ook dat toernooi begint om 10.00 uur,

   Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)