• WV-HEDW JO11-1 wint kersttoernooi

  Op donderdag 28 december werd het derde kersttoernooi van Alphense Boys, het toernooi voor spelers onder de 11 jaar, gewonnen door WV-HEDW 11-1 uit Amsterdam. Ze werden eerst winnaar van hun poule en wonnen daarna de kruisfinale én de grote finale tegen voetbalschool Train2Pro (2-1). Vandaag schoot onze fotograaf Arjan de Graaf weer een paar prachtige plaatjes van enkele wedstrijden. Zie hier de foto’s:  https://flic.kr/s/aHsm8nAWJ1

  Alphense Boys deed mee met de 11-1 en een combinatieteams van 11-2, 3 en 4. Beide teams kwamen niet door de poule fase heen. Speciale dank aan dat mix team van Alphense Boys wat gisteravond pas werd opgetrommeld door Irina van Stijn om het deelnemersveld compleet te maken en een last minute afzegging op te vangen.

   

  Het weer was vandaag prima. Het was koud maar de zon scheen in het grootste gedeelte van het toernooi. De erwtensoep was dan ook snel op!

  Het toernooi werd gefloten door acht jeugdselectiespelers en die stonden weer o.l.v. KNVB scheidsrechter John Evenwel. Alle scheidsrechters deden het uitstekend en vonden het leuk om te doen. Dank dus aan Jelle Hak, Espen van Ee, Gioele Nicolaas, Ramon Aronius, Daily Loos, Kaan Temur, Bujo Hegic en Mike Bavelaar.

  Ook dank aan de ouders van de 11-1 die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort (kantine commissie)

   Einduitslag 11-1 toernooi

  1. WV-HEDW

  2. Train2Pro

  3. Pure Soccer

  4. Hoogland

  5. BFC

  6. Den Hoorn

  7. Buitenveldert\

  8. Sp. Martinus

    

   Vrijdag (29 december) gaan we verder met het onder 9 en onder 8 toernooi. We starten om 10.00 uur en we hebben morgen 20 deelnemende teams die allemaal 6 tegen 6 gaan spelen. De wedstrijden staan o.l.v. spelers van onze jeugdselecties die weer begeleid worden door KNVB scheidsrechter John Evenwel

   Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)