• Focus 07 12-1 wint kersttoernooi

  Op woensdag 27 december werd het tweede kersttoernooi van Alphense Boys gehouden, dit keer voor de onder 12 teams. Focus o7 12-1 werd de grote winnaar. Ze wonnen alle poule wedstrijden en ook de grote finale tegen Quick Boys (3-1).

  In de kleine finale won Future Talent met 4-0 van Hoofddorp o12.

  Alphense Boys speelde met twee teams mee. De E-Top (2e jaars E die onder de naam 12-1 in de competitie spelen) wonnen de eerste wedstrijd, maar verloren de andere poulewedstrijden. Alphense Boys 12-2 boekte hetzelfde resultaat. Beide teams kwamen dus niet in aanmerking voor de grote of kleine finale.

  Vlak voor het toernooi kregen wij een afzegging van een scheidsrechter. In allerijl werd gevraagd of Bert Metzler wilde invallen en dat deed hij (verkouden en wel) gelukkig direct.

   

  Het weer werkte vandaag goed mee, want na wat gedruppel aan het begin van de dag werd het droog en was het gewoon prima winterweer om te voetballen.

  In de loop van de middag werd de geluidsinstallatie gelukkig gerepareerd en konden we weer muziek op de velden laten horen.

  Met dank aan vier prima KNVB scheidsrechters (Bert Metzler, Mike van Helden, Bert Rietveld en Rick Sinnige) verliepen alle wedstrijden uiterst sportief.

  Ook dank aan de ouders van de 12-1 en 12-2 die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort (kantine commissie)

   

  Einduitslag

  1. Focus o7 12-1

  2. Quick Boys 12-1

  3. Future Talent 12-1

  4. Hoofddorp 12-1

   Donderdag (28 december) gaan we verder met het onder 11 toernooi (geboortejaar 2007). We starten om 09.30 uur en we hebben morgen 20 deelnemende teams die allemaal 9 tegen 9 gaan spelen. De wedstrijden staan o.l.v. spelers van onze jeugdselecties die begeleid worden door KNVB scheidsrechter John Evenwel

   Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)