• Talentendag AB ism Feyenoord

  Al enige tijd is de inschrijving voor de Talentendag van Alphense Boys i.s.m. Feyenoord (woensdag 28 februari 2018, voorjaarsvakantie) geopend via de website van Alphense Boys. Klik ''activiteiten'' aan in de balk en daarna ''Talentendag''.

  Inschrijven betekent niet automatisch dat je op de talentendag van Alphense Boys mag komen. Afgelopen jaren kwamen er teveel jeugdspelers op onze talentendag af die echt onvoldoende talent hadden voor het niveau waarop wij spelen of veel te ver weg woonden en alleen een leuke training wilden meemaken. Meedoen aan onze talentendag wil dus zeggen dat je echt talentvol bent en graag bij Alphense Boys wil komen voetballen als je door ons goed genoeg wordt beoordeeld. Je moet echt tot de beste spelers van jouw geboortejaar behoren én op een goed niveau spelen. We gaan tevens uit van een maximale reistijd van 30 minuten, anders heeft spelen bij Alphense Boys geen zin.

   

  Let op: in onze regio (midden ) valt de voorjaarsvakantie samen met regio Noord. Woon je dus in regio Zuid dan heb je waarschijnlijk géén voorjaarsvakantie (hoewel dit van school tot school kan verschillen, vraag dat dus even goed na) en dan moet je dus vrij vragen van school. De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio's), want dit keer houden wij hun talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

   

  PS. Check eerst goed of je in de week van 28 februari wel vrij hebt van school!

   

  De basisschoolkinderen kunnen wel allemaal meedoen (uit alle regio\'s), want dit keer houden wij hun talentendag op de woensdagmiddag, wanneer ze toch vrij zijn.

  Op woensdag 28 februari 2018 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een talentendag voor  regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen (en serieus denken) in seizoen 2018-2019 in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys.

  Deze 12e editie van de talentendag worden wij voor de derde keer ondersteund door Feyenoord Rotterdam met wie wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten hebben. Op de talentendag zullen er dus ook Feyenoord scouts rondlopen en wellicht ook enkele spelers van de A-selectie van Feyenoord.

  Spelers worden béter door betere medespelers, betere tegenstanders én door goede jeugdtrainers. De allerbesten vallen op bij de vele scouts die wekelijks de wedstrijden van onze jeugdteams volgen en krijgen een stage periode bij een BVO, waarbij Feyenoord Rotterdam de voorrang geniet vanwege ons samenwerkingsverband.

  Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, meld je dan aan via de website van Alphense Boys. Je krijgt dan binnen enkele dagen bericht of je ook echt ingeschreven wordt. De inschrijving sluit op zondag 25 februari 2018

  Programma voor woensdag 28 februari 2018

  10.00-11.30 uur geboren in 2003, 2004 en 2005

  12.30-14.00 uur geboren in 2000, 2001 en 2002

  14.30-16.00 uur geboren in 2006 t/m 2011

  Voor keepers gelden dezelfde tijden.