• Roda 23 D1 wint eerste kersttoernooi AB

  Roda 23 13-1 werd glorieus winnaar van het eerste (van de negen) kerstoernooien die Alphense Boys in deze kerstvakantie organiseert. In de finale wonnen ze vandaag (zaterdag) met maar liefst 7-0 van TOGB 13-2. Alphense Boys 13-2 legde beslag op de derde plaats.

   

  Alphense Boys D2 begon het toernooi goed met overwinningen op ARC 13-2 en Oliveo 13-1. Daarna werd er gelijkgespeeld tegen NVC 13-1 en wat ongelukkig verloren (1-0) van TOGB 13-2.. Slechts één tegengoal en dan toch niet in de grote finale komen!. De kleine finale (om de 3e/4e plaats) werd ruim gewonnen van Geinoord 13-1 (5-3)

   

  Terugblikkend was het een prachtig en vooral gezellig begin van de kersttoernooien. Jammer was dat de traditionele muziek die we altijd zachtjes via de luidsprekers laten horen, niet functioneerde. Ook deed de microfoon het niet op veld 1 en 2. We hopen dat dit woensdag (tweede kersttoernooi) weer gemaakt is.

  Met dank aan vier prima KNVB scheidsrechters (Bert Metzler, Robbie Hornes, Bert Rietveld en Rick Sinnige) verliepen alle wedstrijden uiterst sportief.

  Ook dank aan de ouders van de D2 die zowel in de commissiekamer (ontvangst en uitslagen verwerken) als achter de bar prima werk hebben verricht o.l.v. Annet Verpoort (kantine commissie)

   

  Einduitslag

  1. Roda 23 13-1

  2. TOGB 13-2

  3. Alphense Boys 13-2

  4. Geinoord 13-1

    

   Woensdag (27 december) gaan we verder met het onder 12 toernooi (geboortejaar 2006). We starten om 10.00 uur en ook dan hebben we weer 10 deelnemende teams.

   Het volledige programmaboekje met daarin het wedstrijdprogramma voor alle negen kersttoernooien, is te zien op de website van Alphense Boys (activiteiten - toernooien en dan kersttoernooi)

  Onze fotograag Arjan de Graaf heeft van enkele wedstrijden foto's genomen. Kijk zelf maar op:

  https://flic.kr/s/aHsktsvppY