• Alphense Boys JO13-5 gaan als een speer!

    Onze eerstejaars JO13-5, ontstaan door samenvoeging van 2 teams, die wonderbaarlijk snel prachtig samenspel laten zien, moesten vandaag thuis spelen tegen plaatsgenoot ARC. Tot nu toe doen ze het eigenlijk onverwacht goed, voor het eerst op een groot veld, en stonden tot vorige week strak bovenaan. Helaas vorige week een eerste nederlaag, tegen jongens en meiden uit Hoogmade die niet perse voetbaltechnisch maar wel qua leeftijd en lengte een maatje te groot waren. Het is dus heel spannend aan de kop van het klassement. Vandaag tegen de hekkensluiter ARC, daar moesten wel wat punten te halen zijn.
    Het zag er goed uit, het spel speelde zich voornamelijk af op het veld van de tegenstander, en er waren zeker genoeg kansen voor de Alphense Boys. Weijie wist al snel het doel te vinden met een wondermooi schot, en al snel erna viel doelpunt nummer 2, met dank aan ARC zelf. Nummer 3 liet lang op zich wachten, de Boys maakten hun vele doelpogingen helaas niet waar, tot voor de rust Naoufal (Mizab) nummer 3 mooi inschoot. Na de rust namen de Alphense Boys meteen weer het initiatief, en Nawfal (Benny) scoorde het vierde doelpunt. Verdediger Erben maakte de volgende met een prachtig lange afstandschot, waarna Nawfal de nummers 6 en 7 inschoot. ARC brak af en toe door, maar stuitte dan op de verdediging waar ze kansloos tegen waren. Een verdwaalde uittrap van de keeper die teruggekaatst werd het doel in maakte er een mooie 8-0 van.