• JO12-3 wint dankzij goede tweede helft

    JO12-3 moest afgelopen zaterdag tegen VEP JO12-1 die in de stand evenveel punten heeft als Alphense Boys.
    De eerste helft was kleurloos geen beleving en verloren teveel duels, waardoor de 0-1 viel door een grote fout op het middenveld. De jongens probeerde weer in het spel te komen maar het lukte gewoon niet en om het nog erger te maken gaven ze de bal zo aan VEP waardoor we vlak voor rust met 0-2 achter kwamen.
    In de rust werd even gezegd wat de jongens de tweede helft anders moesten doen, ten eerste moesten ze veel feller worden en brutaler. met drie nieuwe wissels werd de tweede helft begonnen. En het was gelijk raak na 25 sec Iris werd gelanceerd en ging aan de zijkant direct op de keeper af en scoorde koelbloedig de 1-2. De jongens begonnen gelijk weer te jagen op de bal en veroverde keer op keer de bal. Tot Senna het op zijn huipen kreeg en de 2-2 erin schoot. Maar Senna dacht dit kan nog beter en haalde na de 2-2 nog eens uit van een grote afstand en de bal vloog over de keeper heen 3-2. Het hele elftal ging steeds makkelijker voetballen en de ene combinatie na de andere werd gespeeld. Tot dat Dani de bal in de voeten kreeg en die dacht wat Senna kan kan ik ook en schoot van afstand de 4-2 binnen. En het feest ging verder Iris scoorde de 5-2 (werd ook speler van de wedstrijd) en Guus die een mindere eerste helft had maar een geweldige tweede scoorde ook nog de 6-2. In de laatste minuut kreeg VEP nog een vrije trap vlak voor de zestien meter die er goed in werd geschoten waardoor de eindstand 6-3 werd. De wedstrijd werd gefloten door A de Voogd die een hele goede wedstrijd floot.
    Volgende week speelt de JO12-3 tegen de JO12-2 die op de eerste plaats staat. Hoop dat dat ook weer een mooie wedstrijd wordt.