• Alphense Boys MO13-1 - ROAC MO13-1

Vandaag beginnen we met Yassira op het doel en Estella, Pien, Klauwdia en Daisy als wissel. Na de teambespreking in de kleedkamer gaan we het veld op voor de warming up.

We beginnen de wedstrijd om 14.30 uur. ROAC begint de aanval, en weet dit ook gelijk om te zetten in een doelpunt, maar deze wordt afgekeurd door buitenspel.

Daarna gaat het over en weer en wordt er veel op een kluitje gevoetbald. ROAC heeft een mooie kans die op de paal gaat. Daar komen we goed weg. Riva start de aanval maar kan de bal niet kwijt. Roos en Kristina proberen de bal weer naar voren te krijgen. RoAnn neemt de vrije trap maar er wordt gevlagd voor buitenspel. Alysha staat lekker te verdedigen. Helaas is het zonnetje inmiddels weg en regent het. Floor en Alysha weten de aanval van ROAC te stoppen. Kristina, Faye B en Roos proberen de bal van de tegenstander af te pakken. ROAC breekt door en komt alleen voor de keeper, we hebben het geluk dat ze missen. De meiden schakelen snel om maar kunnen niet voorkomen dat de snelle kleine spits van ROAC scoort, 0-1!

Het spel speelt zich een beetje aan de linkerkant van het veld af waardoor Razia en Faye J weinig balbezit hebben.

Razia speelt de bal van de buitenkant naar voren en Riva trekt een sprint. Daar is voor het team nog wat te leren in de samenwerking. We krijgen twee kansen bij het doel maar er zit geen kracht in de schoten waardoor de keeper de bal makkelijk kan pakken.

Roos, Floor, Faye B en RoAnn worden gewisseld. Maar binnen 2 minuten gaat Floor er weer in voor een geblesseerde Tanja.

ROAC scoort de 0-2 terwijl Tanja door Esther wordt verzorgd. De bal wordt iets te vaak gelijk weggetrapt zonder dat er gekeken wordt of er iemand staat, zo raken we de bal kwijt.

ROAC valt aan maar Yassira tikt de bal er met haar voet uit, heel netjes!

In de rust is besproken wat beter kan en wat goed ging.

We beginnen de tweede helft met Roos op doel, Razia, Kristina, Riva en een geblesseerde Tanja als wissel. Het begin van het spel speelt zich af op onze helft. ROAC heeft een kans die door onze verdediging wordt weggeschopt. Na een verkeerde uittrap beland de bal heel snel in ons doel, 0-3.

ROAC speelt mooi over en hebben 2 hele behendige speeltster voorin, 0-4. Schot van Daisy gaat net naast! Wat paniekvoetbal voor ons doel, gelukkig gaat de bal er niet in. Faye J en Floor strijden voor de bal. Schot van ROAC gaat over.

Het spel speelt zich af voor ons doel. De wissels zijn druk in overleg wat ze gaan doen als ze er weer in mogen. Pien, Faye J en Faye B gaan eruit. Razia blijft aan ze kant.

Na een duel liggen Floor en een tegenstander op de grond. Alysha, Tanja en Floor verdedigen sterk maar kunnen niet voorkomen dat het 0-5 wordt.