• Gestreden tot in de laatste minuut

Zaterdag 4 november was iedereen al vroeg uit de veren. Om 8.00 uur in de ochtend zaten de jongens al ‘fris en fruitig’ te poseren voor de voetbalplaatjes van Hoogvliet. Om 9.00 uur begon het echte werk en moesten de jongens het opnemen tegen Floreant JO11-1. De wedstrijd begon direct al pittig en Floreant wist na 3 minuten, met een afstandsschot, het 1e doelpunt te scoren. Gelukkig waren onze jongens vechtlustig en lieten zich niet uit het veld slaan maar na 10 minuten viel het 2e doelpunt voor Floreant. Helaas werd een corner van Thomas, met een schitterende voorzet, niet benut. Achter opeenvolgend kregen de jongens mooie kansen maar het zat er op dat moment niet in. Bijna volgde hierna het 3e doelpunt voor Floreant, maar gelukkig was hier een mooie redding van Max en werd de bal uit het doel getikt (Gelukkig was Simon bij de wedstrijd aanwezig en gaf Max mentale steun tijdens het keepen!) Het was een felle partij voetbal en hier en daar werden er jongens flink onderuit gemaaid. Na een mooi afstandsschot van Roan en Zinedine lukte het toch nog steeds niet om te scoren (toch weer de ‘bekende’ glasplaat voor het doel?) Een paar minuten voor rust was Roan het helemaal zat. Hij liep zich helemaal vrij en wist het hele veld te doorkruizen en de tegenpartij Floreant stond gehypnotiseerd toe te kijken hoe hij een schitterend doelpunt wist te scoren. Met 1-2 gingen we de rust in. In de 2e helft waren er ook weer ongelooflijk veel mooie kansen. De verdediging van Floreant was goed geregeld en daardoor kregen de jongens op dat moment geen kans om te scoren. Gelukkig stond onze verdediging ook als een huis met Adam, Roan en Zinedine en lukte het Floreant niet meer om te scoren. De kansen waren duidelijk aan de kant van onze jongens en de vechtlust van onze spitsen Ziyed, Romano, Thomas en Indy wierp in de laatste minuut zijn vruchten af. Met een mooi schot wist Romano nog net op de valreep een gelijke stand te maken. 2-2!! Met de overtuiging dat de jongens deze wedstrijd hadden kunnen winnen gingen we toch met opgeheven hoofd het veld af. Jullie hebben er absoluut voor gevochten jongens!