• Alphense Boys MO13-1 - Meerburg MO13-1

De meiden mogen vandaag eerst op de foto voor de voetbalplaatjes van Hoogvliet.

Daarna gaan we naar de kleedkamer voor de teambespreking. Met een magneet-/whiteboard met foto’s van alle speelsters wordt de opstelling bekend gemaakt. Ook wordt duidelijk uitgelegd door Ronald wat er verwacht wordt op de positie die ze spelen. Na de bespreking gaan we naar het veld voor de warming up.

Tanja is vandaag aanvoerster en Roos staat op doel. Faye B., Klauwdia en Daisy beginnen als wissel, Riva is er vandaag helaas niet bij.

Bij de warming up zien we dat de tegenstanders een goede keepster hebben en een aantal meiden een behoorlijk hard schot.

De meiden beginnen een klein beetje op een kluitje maar we spelen verrassend veel op de helft van de tegenstander. Dat hadden we niet verwacht, tegen de nummer 3, tijdens de warming up.

We mogen regelmatig ingooien maar we komen niet gevaarlijk voor het doel. Mooie aanval van RoAnn maar de keepster onderschept de bal. Pien valt aan maar houdt net op het laatst in.

De corner van RoAnn wordt door de tegenpartij weggetrapt waardoor we nog een corner mogen nemen. Even staan zowel Meerburg als Alphense Boys voor het doel en gaat de bal van de ene voet naar de andere. Maar helaas is het druk om de bal erin te schoppen. Meerburg krijgt de kans om naar onze kant te komen maar Estella blokt de aanval. Meerburg schiet over. Faye J. probeert via de buitenkant naar de helft van de tegenstander te gaan.

Pien heeft een mooie aanval die helaas net naast gaat. Razia en Estella zijn fel aan het verdedigen en Kristina probeert de bal weer naar voren te trappen. Yassira trapt met haar harde trap de ballen uit voor Roos.

Meerburg weet te scoren. Na 15 min staat de stand op 0-1. Faye B., Klauwdia en Daisy gaan erin en Faye J., Kristina en Pien mogen uitrusten.

Meerburg breekt door de verdediging heen en weet te scoren.

Klauwdia breekt door maar de verdediging staat er goed. Meerburg schiet naast. Floor staat weer lekker te verdedigen en kan de ballen doorspelen naar Razia en Tanja. Alysha verdedigt lekker en Roos komt goed haar doel uit en duikt bovenop de bal! We gaan de rust in met 0-2. Tanja is helaas ziek dus die doet de tweede helft niet meer mee.

Razia en RoAnn beginnen de tweede helft als wissel. Onze aanval wordt helaas niet afgemaakt maar door de goede verdediging van Floor en beide Faye’s blijven we de goede kant op spelen. Klauwdia speelt de bal vandaag goed langs de lijn. Schot van Meerburg gaat naast.

Yassira trapt de bal uit voor Roos en schopt de bal ver naar voren. Daar stuit Pien helaas op de verdediging. Vanuit een corner wordt bal weggeschopt maar daarna weet Meerburg het net te vinden, 0-3.

Een fantastisch schot van Pien knalt er via binnenkant lat weer uit... Het lijkt niet te mogen vandaag.

We zien mooie combinaties en aanvallen maar het lukt niet om het af te maken. De meiden weten elkaar goed te vinden en spelen steeds meer via de buitenkant. De meiden hebben vandaag erg goed gespeeld. Zelfs de meiden van Meerburg zeiden dat jullie erg sterk waren!