Vandaag maakten de dames zich op voor een inhaalwedstrijd voor de beker.
Door de vakantie misten we een paar meiden. Maar gelukkig 3 mooie sportieve meiden (Indy, Nina en Lieke) erbij gevraagd om het team te versterken.
Meiden hadden zich netjes verzameld in de kleedkamer het wachten was even op de trainer. Gezien die sportief op de fiets kwam.

Vandaag kregen de meiden voor het eerst de uitleg via een white-board.
 Wat het voor de meiden wat makkelijker en professioneler maakt dan een uitleg alleen in spraak. Nadat de posities en de tactiek waren besproken konden de meiden warm lopen.
Zichtbaar hadden de meiden er goede moed en plezier in waar ook de zon zijn bijdrage deed.

Vandaag staat Kristina op het doel. Riva is aanvoerder. Wissels Klauwdia, Razia, Nina en Lieke.

Ze spelen 4-4-3 met druk naar voren. Boris is vandaag onze vlagger en zal aan eind van de wedstrijd worden afgewisseld door Anneke.

Riva trapt af. Meiden zetten gelijk druk en de eerste 15 min spelen zich dan ook af op de helft van de tegenstander. Mooi overspel en snelle korte passes . Een genot om naar te kijken. Helaas zijn we niet echt gevaarlijk voor het doel. Zoals aan de kant word gemeld; Het blijft lang 0-0
.

Tegenstander kwam druk zetten maar een goal bleef uit. Mede omdat de meiden goed terug zakten en bovenop de tegenstander bleef zitten. Daar volgde een mooi georganiseerde aanval op waar het schot van Pien helaas naast het doel terecht kwam. De tegenstander komt meer op en de verdedigende dames moeten harder werken. Ingooi van de tegenstander werd onderschept waaruit ook weer een mooie aanval volgde maar geen goal. Riva en Ro-ann worden gewisseld voor Razia en Nina.

Helaas komt de tegenstander steeds vaker op onze helft. Daisy en Klauwdia worden gewisseld voor Tanja en Lieke. Mooie pass van Yassira op Nina maar keeper was alert. Druk van tegenstander maakt het spannend. Meiden hebben het zichtbaar moeilijk. Corner word ondanks de drukte voor de goal gestopt door Kristina. Passes komen niet aan wat zorgt dat de druk op het doel blijft en uiteindelijk het tegendoelpunt valt (0-1).
Op de middenlijn word de bal veroverd door de tegenstander ondanks er een speler doorbreekt kwam Kristina goed uit haar doel en belandde de bal op de paal. Waarna de bal netjes werd weg verdedigd. Pien word gewisseld voor Ro-ann.

Meiden werken hard maar helaas gaat een verre mooie trap van de tegenstander met een boog over Kristana (0-2)
. Meiden geven nog even alles voor rust. Snelle aanval van Indy en ook Yassira met schot op doel
, maar helaas geen doelpunt. Wat een mooie pass van tegenstander had kunnen zijn werd heel netjes onderschept door Lieke … Rust!

De tweede helft beginnen we met Daisy, Riva, Estella en Lieke als wissel.
Tegenstander begint fel waaruit al snel de 0-3 valt. Gelukkig geven onze dames niet op.
 Vanuit onze helft komt Nina op met de bal die ze perfect meegeeft aan Faye J. en met mooie pass doorspeelt aan Ro-ann. Pien loopt goed mee en krijgt van Ro-ann met een korte pass de bal. Die ze op haar beurt perfect meegeeft aan Indy Goalllllll!!!!! Wat een schitterende aanval en wat een verdiend doelpunt (1-3).
Tegenstander komt weer op .. zucht … gelukkig naast. Klauwdia word gewisseld voor Daisy.
 Maar tegenstander zit teveel op onze helft en daar valt dan ook de 1-4. Ondanks de druk komen we toch weer in bal bezit een felle Faye J zet druk en schiet in zij net. Meiden pakken het weer op zijn fel en bemachtigen een corner. Vele pogingen voor het doel maar 2de doelpunt valt niet.
 Ro-ann en Faye J en Razia worden gewisseld voor Riva en Lieke en Estella.
Ook wordt er bij onze vlagger gewisseld. Riva zet de aanval met snelheid in op het doel en schiet net naast. Zowel de tegenstanders als onze meiden blijven vechten voor een doelpunt. Waar onze meiden na een mooie aanval worden beloond met een doelpunt van Indy (2-4)

. Zo makkelijk als de eerste 15 a 20 min leken te gaan, hebben de meiden daarna hard moeten werken om de tegenstander niet teveel uit te laten lopen.

Het ging niet makkelijk en wat slordige foutjes maar de koppies lieten jullie zeker niet hangen. Mooi om te zien hoe jullie elke week lol beleven, samen spelen en beter worden en nog mooier spel laten zien. Wij zijn super trots op jullie