• Alphense Boys JO15-4 - DoCoS JO15-2

  Vandaag beginnen de Boys om 11 uur. Vandaag komen Maurice en Wilco de Boys versterken. Senna is er niet bij vandaag en Mark mag nog niet keepen door zijn gebroken sleutelbeen, Kay vervangt hem vandaag in het doel.

  DoCoS hadden een verdediger en een middenvelder die ruim een kop boven onze Boys uitstaken, en een kleine Speedy Gonzales!

  Na een minuut of 8 weet Speedy Gonzales maar liefst drie verdedigers voorbij te spelen en hiermee komen we op een 0-1 achterstand te staan. Het lukt de Boys daarna om in de buurt van het doel te komen maar de bal gaat helaas naast het doel.

  Dan weet DoCoS vanaf de middenlijn de bal weer langs de verdediging te spelen en wordt de bal binnengeschoten, 0-2.

  Dan geeft Gijs de bal vanaf de rechterkant voor op Ralph, en die weet hiermee de stand op 1-2 te zetten. Niet lang voor de rust lukt het Gijs, nadat diverse pogingen van de Boys mislukt waren, de bal in het net te schieten. Helaas was dit net nadat er gefloten was voor buitenspel! Het is inmiddels flink gaan regenen.

  De tweede helft begint met iets meer balbezit voor de Boys. Helaas raken we de bal vandaag ook regelmatig kwijt doordat de Boys elkaar niet goed weten te vinden, te snel de bal wegtrappen of te laat overspelen waardoor ze zichzelf vastzetten.

  DoCoS probeert wat meer druk op het doel te zetten maar gelukkig lukt het Kay om de bal te onderscheppen en ook Ties trapt een bal vlak voor de doellijn weg.

  Na een aantal kansen en een bal flink op de paal lukt het DoCoS om vanuit een corner te scoren, 1-3.

  De Boys oefenen wat meer druk uit en we hebben nog een paar kansen maar de bal wil er niet in.

  De stand blijft op 1-3 staan.