• AB Jo10-1 Teamuitje: Knallen met die ballen

    Na de wedstrijd tegen Leidscheveen stond iets totaal anders op het programma. Het had te maken met ballen waarin 3 gaten zitten…………..inderdaad, bowling. In de kleedkamer ging het over niets anders meer. Toen de boys thuis hun nette kleren hadden aangetrokken, verzamelden wij bij de bowlingbaan. Iedereen was present: spelers, trainers en begeleiders.

    Toen de namen waren ingevuld, was het knallen met die ballen. Ik heb heel veel spares en strikes voorbij zien komen, maar geen van mij. Het was leuk om te zien dat de boys voor elkaar aan het juichen waren als er weer een mooie worp was. Dat tekent de sfeer binnen het team. De jongens kunnen goed met elkaar omgaan en er zijn geen buitenbeentjes. Een goede sfeer is belangrijk voor de voetbalwedstrijden. De boys hebben dan veel meer voor elkaar over en willen ook samen voetballen.

    De boys lieten mooie scores zien. Twee jongens wil ik even in het zonnetje zetten, namelijk Bilal en Adam. Zij lieten alle twee een score zien van boven de honderd punten. En ik? Ik eindigde als laatste. Gelukkig heb ik meer verstand van voetballen.

    Het was leuk om met de jongens eens wat anders te doen. Een andere omgeving en een andere sport. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en er is geen wanklank gevallen. Hartstikke gezellig en we gaan dit seizoen zeker nog een keer een ander teamuitje organiseren.