• Alphense Boys MO13-1 - WVC MO13-2

Na een korte terugblik op de wedstrijd van vorige week en het doornemen van de posities volgt in de kleedkamer de spelerscheck. De scheids kan de tegenstander niet vinden, halen we de 3 punten deze week zo makkelijk binnen?

Als de meiden naar het veld gaan voor de warming up komen onze tegenstanders aanlopen.

Vandaag staat Roos op doel en is Kristina onze aanvoerster! Pien en RoAnn staan in de spits. Yassira, Riva, Razzia, en Kristina op het middenveld, Faye, Tanja, Floor en Alysha staan achterin. Faye B., Daisy en Estalla zijn wissel. Klauwdia is vandaag afwezig.

Na de aftrap sprinten de meiden naar de helft van de tegenstander, maar echt gevaarlijk worden we niet. WVC komt daarna gelijk op ons doel afgestormd maar de bal wordt door goed Roos gepakt. Floor verdedigt sterk en zorgt ervoor dat WVC geen schot op het doel kan maken. Vlak daarna schopt ze de bal tot haar eigen frustratie recht in de voeten van de tegenstander, kan gebeuren Floor!

WVC stormt op ons doel af, maar Roos weet de bal mooi weg te schoppen. Een schot van WVC gaat gelukkig naast. Faye schopt de bal mooi langs de lijn naar Razzia, die schopt de bal door naar Pien maar dan wordt de bal onderschept. Mooi samenspel meiden!

WVC schiet weer naast. Pien gaat in de aanval en speelt mooi over maar het schot van Daisy gaat naast het doel. Faye B. onderschept de bal en speelt langs de zijlijn over. Door een mooi samenspel van Tanja, Kristina, en Estella kan Yassira de bal met een hard schot naar voren schieten, maar helaas staat daar op dat moment niemand om het af te maken.

WVC krijgt de kans om helemaal alleen op het doel af te gaan en weet nu ook te scoren, 0-1. Het hing na een paar kansen al een beetje in de lucht.

Terwijl Roos nog op de grond ligt na een redding benut WVC de tweede kans en scoren ze de 0-2.

De bal wordt af en toe te snel weggeschopt zonder te kijken waarheen. De meiden zijn vandaag wat afwachtend.

In de rust eten de meiden een banaan en drinken ze wat limonade. Er wordt besproken wat er beter kan, en er wordt wat in posities geschoven.

De tweede helft begint gelukkig droog! Yassira mag een vrije trap nemen maar deze wordt gevangen door de keeper. Daarna probeert WVC te scoren maar de bal wordt mooi onderschept door Roos. Mooie uitbraak van Estella! Het lukt de voorhoede niet om deze aanval af te maken.

De meiden krijgen een kans maar het lukt niet om te scoren. De corner gaat achter het doel langs. De meiden strijden voor de bal en voeren meer druk uit dan in eerste helft. WVC moet nu meer moeite doen om op onze helft te komen. Maar als we doorbreken dan staat er niemand vrij voor het doel. Riva is hard aan het werk maar kan de bal vervolgens niet kwijt.

De bal gaat rakelings voor ons doel langs, daar komen we goed mee weg. Buitenspelpositie is soms nog een beetje lastig. De meiden spelen de bal steeds beter langs de zijkant maar WVC weet de bal toch regelmatig te onderscheppen. Een mooi afstandsschot van Yassira gaat over, wat een mooie kans!

WVC staat gevaarlijk voor ons doel, maar de verdediging weet de bal op tijd weg te schoppen.

De meiden hebben hard gewerkt vandaag en je ziet ze langzaam gaan groeien als team. Volgende keer zijn de punten weer voor jullie meiden!