• Woubrugge JO15-1 Alphense Boys JO15-4

Na twee weken regen is het dan eindelijk zover… de competitie van AB O15-4 wordt vandaag gestart. Er is een heerlijk zonnetje en met wat dauw op het gras kan er dan weer fijn gevoetbald worden. De heren mogen aantreden tegen Woubrugge O-15-2 en om 10.30 wordt er begonnen. Al na 3 minuten zijn de boys gevaarlijk. In eerste instantie wordt een corner weggewerkt, maar dan geeft Ralph ‘m voor op Gijs en die tikt de 0-1 binnen. Als snel een mooi afstandsschot van Ralph en is 0-2 een feit. Dan is het de beurt aan Woubrugge om onze 16 te betreden. Maar hier volgt niets uit. Er volgen meerdere kansen voor de Boys, maar de lat en de keeper voorkomen erger, tot in de rebound, Anouar zijn 1e doelpunt kan noteren. 0-3.
    Dan komt Woubrugge weer bij ons in de 16. Woubrugge scoort, maar volgens vlagger buitenspel. In eerste instantie gegeven aan Woubrugge, maar na overleg met onze grens, Marco, toch afgekeurd. Woubrugge blijft aandringen en na een mooiw lob in de verre hoek wordt toch de 1-3 gemaakt. Woubrugge blijft enige minuten aandringen, waarna de Boys het initiatief weer overnemen. Enkele gemiste kansen, en dan een corner, via het hoofd van Kay (?) 1-4. De laatste 5 minuten voor rust zijn aangebroken en de Boys zijn nog niet klaar… Senna tikt in de rebound 1-5 in en enkele minuten later ontvangt Ralph de bal van Mark, sprint naar voren over links, kaatst op de 16 met Senna en schiet hem prachtig binnen. En met 1-6 gaan we de rust in.
    In de tweede helft dringen we 20 minuten aan, hebben meerdere kansen, maar er wil niets in. Keeper pakt een aantal ballen, waaronder een mooie lob van Senna en pogingen van Daniël en Anouar en zelfs Ties probeert het, maar het duurt tot het laatste kwartier voordat Gijs hem keihard inknalt, 1-7. Dan zijn we weer los en schiet Senna amper 2 minuten later de 1-8 in na uitschieten van de Woubrugse keeper. De Boys hebben weer enkele gemiste kansen als Anouar 5 minuten voor tijd de 1-9 op zijn naam zet. Vlak voor het einde schiet Daniël beheerst de tiende in. In de laatste minuut verdedigt de keeper van Woubrugge verkeerd uit waardoor de eindstand wordt bepaald op 1-11. Een lekker begin van de competitie. Prima gedaan jongens!