• Alphense Boys JO13-3 gaat digitaal

    Door de langdurige regenval vrijdagavond/nacht waren de grasvelden van Alphense Boys zaterdag onbespeelbaar geworden. Onze geplande bekerwedstrijd tegen WVC JO13-1 werd daarom helaas afgelast. Snel werd er een alternatieve activiteit georganiseerd door de leiders van de JO13-3. Net als vorige jaar konden de Boys en Girl zich onderling meten op het digitale scherm. Bij de sponsor van ons elftal, Ben Kraan Architecten uit Bodegraven, stonden drie schermen klaar om het tegen elkaar op te nemen met het voetbalspel Fifa17. Onder het genot van de nodige versnaperingen  werd er fanatiek gespeeld. Heerlijk om te zien dat de spelers niet alleen op het veld voor elkaar door het vuur gaan maar ook achter de Playstation elkaar respecteren. Hopelijk wordt het komende week weer wat beter weer zodat we aankomende zaterdag onze 1e competitiewedstrijd kunnen spelen tegen onze overburen AVV Alphen JO13-1. Bij deze willen we Ben Kraan Architecten nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van hun kantoor en het sponseren van het eten en drinken.