• Vernieuwd AB JO17-7 herstelt zich tegen Meerburg JO17-4

Na de transferperiode is het weer even wennen in de nieuwe samenstelling. Het vernieuwde JO17-7 heeft welgeteld twee trainingen en één oefenwedstrijd achter de rug en treedt vandaag aan in de 4e klasse bekercompetitie tegen Meerburg JO17-4.
    Afgaande op de eerste zes minuten belooft dat nog niet veel goeds. We staan dan namelijk al met 0-3 achter. Even wakker worden! De nieuwe jongens doen het goed. De krachtverhouding komt beter in evenwicht. We creëren veel meer kansen, dan de tegenstander, maar zij zijn effectiever. De ruststand van 4-3 komt tot stand met twee doelpunten van Mahad en een mooi afstandschot van Maarten.
    De tweede helft gaan we vol goede moed in. Het blijft het zelfde beeld: Alphenseboys is veel meer op de andere helft, maar Meerburg heeft weinig kansen nodig. Na weer een tegengoal brengen Rahmet en Abdel ons ´langszij´. Dat is echter van korte duur, want kort daarna nemen de gasten weer een voorsprong. Het duurt nog tot de 38e minuut als Rahmet met zijn tweede doelpunt nog een gelijkspel 6-6 afdwingt. We hebben veel wilskracht en leuke dingen gezien. Dat geeft goeie hoop voor een leuk en sportief nieuw seizoen.