• D5 wint zomertoernooi

  Vandaag stond het thuistoernooi op het programma voor JO 13-5.

  De eerste wedstrijd stond gepland om 09.20 uur tegen RCL. Een bekende tegenstander aangezien wij dit team eerder dit seizoen voor de beker hebben getroffen. Eerder hadden wij een flinke overwinning van 10-2 behaald maar nu moesten wij het toch in 16 minuten zien te klaren. Nadat de boys en girl even wakker moesten worden kwamen zij op hun vertrouwde niveau en werd de wedstrijd met 2-0 gewonnen.

  De tweede wedstrijd ging de D5 de strijd aan tegen Jonathan uit Zeist. Ze waren de eerste 10 minuten duidelijk de betere ploeg en kwamen op een 1-0 voorsprong. Diverse mooie combinaties leverden helaas niet de 2-0 op. Uit een spaarzame counter van de tegenstander, vlak voor het eindsignaal, wisten zij de 1-1 op het scorebord te brengen. Helaas was er geen tijd meer om het tij te keren.

  De derde wedstrijd was de D5 weer gebrand om de winst binnen te halen. Dit moest gebeuren tegen FC VVC uit Nieuw-Vennep. De eerste vijf minuten werd VVC het vuur aan de schenen gelegd maar hielden zij goed stand. Na een mooie aanval over de rechterkant werd de 1-0 gescoord. Wat tevens de uitslag werd van deze spannende wedstrijd.

  De laatste wedstrijd tegen Nieuwerkerk moest gewonnen worden om als eerste te eindigen. De rechtstreekse rivaal werd na een goede wedstrijd waarin goed teamwork te zien was met 2-0 gewonnen.

  De JO 13-5 zijn met dit resultaat op dit leuke en goed georganiseerde toernooi als eerste geëindigd. De beker werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen van de toernooileiding.

  Het team sluit het seizoen op goede wijze af aangezien zij ook de laatste competitiewedstrijd op 20 mei jl. met een mooie 4-0 overwinning naar zich toegetrokken hebben.