• JO11-5 | KAMPIOENEN!!!!

  “Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks en met zijn allen kun je alles”.

  Johan Cruijf beschrijft hier in het kort het succes van de JO11-5!

  Op het Jens Toornstra toernooi opende we het voetbalseizoen 2016/2017 met een nieuw team. Ons voornaamste doel was het plezier in het spel en het plezier met elkaar…een team worden. Alles wat er verder uit voort zou komen was mooi meegenomen.

  En nu, 6 mei 2017, zijn de boys kampioen geworden!! Vanuit de beker omhoog gezet naar een andere klasse, maar ook daar konden we gewoon heel goed meekomen. We winnen 13 potten, spelen er 2 gelijk en verliezen er 1. We maken 91 doelpunten en de tegenstanders weten 31 keer ons net te vinden…

  Alles kwam aan op vandaag, de topper tegen Meerburg. Een gelijkspel was genoeg geweest…de spanning is te snijden! Onze boys houden het hoofd koel. Ze spelen een dijk van een wedstrijd en zijn na 50 minuten hard werken de terechte winnaar!

  Baran, Berke, Ilias, Jens, Mees, Mik, Milan, Mohammed, Semmy en Sven zijn de hoofdrolspelers van deze geweldige film met een weergaloze afloop!

  Maar ook de regisseurs hebben hier een belangrijk aandeel in. De boys zijn stuk voor stuk zo ontzettend gegroeid en hebben veel geleerd dankzij de enorme inzet van onze trainers; Manfred, Mark, Salih en Saskia. Toppers zijn jullie!

  En dan nog mijn dank aan alle ouders van deze geweldige boys! Jullie hebben mijn seizoen in ieder geval tot een topseizoen gemaakt! Voor mij had het niet beter gekund met deze achterban! Bedankt voor de lekkere bakkies troost, het goede gesprek, de gekkigheid langs de lijn! Voetbal kijken bij mijn kind is echt weer een feestje!!

  Krista de Feijter