• Alphense Boys D5 is in Brugge

    Ook de D5 is op de bestemming aangekomen van hun internationale toernooi. Op de Bruges Cup 2017 in Brugge zullen zij zaterdag en zondag trachten de eer van Alphense Boys hoog te houden. Vrijdagmiddag is de D5 vertrokken richting Belgiƫ. Helaas hadden we door het drukke paasverkeer wat vertraging maar zijn we toch op tijd aangekomen op onze slaapaccommodatie. Snel de kamers indelen en de boel even verkennen en natuurlijk het eerste potje voetbal op het grasveld voor de kamers. Om 6 uur was iedereen wel toe aan een warme maaltijd. In het naastgelegen restaurant hebben we genoten van een heerlijk bord spaghetti of lasagne.
    Als toetje hebben de boys en girl van de D5 natuurlijk gekozen voor het tweede potje voetbal van de dag. Voor de avond stond de playoff wedstrijd Cercle Brugge - OH Leuven op het programma. In het Jan Breydel stadion welke Cercle deelt met stadsgenoot Club Brugge hebben we genoten van een waar voetbalgevecht. Het voetbal was niet altijd even hoogstaand maar de werklust en spanning maakte een hoop goed. De wedstrijd eindigde zoals hij begon, 0-0.
    Na afloop heeft de D5 nog een optreden gedaan met de drummer uit ons vak. In de catacomben van het stadion is meerder malen het Alphense Boys clublied gezongen en met hulp van deze drummer kregen we veel bekijks van de Cercle supporters. Terug bij onze slaapplaats hebben we nog een spelletje gespeeld, muziek geluisterd en wat gedronken. Om 0.00 uur was het tijd om ons bed op te zoeken want morgen om 10.05 uur plaatselijke tijd wacht onze eerste wedstrijd op het toernooi tegen US Ascq A uit Frankrijk