• Voorschoten JO13-2 - Alphense Boys JO13-3

Deze week speelden de Boys een keer een wedstrijd op vrijdagavond. Bij aankomst bleek de kantine gesloten, maar desondanks werden de supporters zeer gastvrij ontvangen en van een kop thee/koffie voorzien in de bestuurskamer.

De wedstrijd begint om 19 uur en onze Boys trappen af. Voorschoten gaat gelijk vol in de aanval en domineert het spel de eerste paar minuten. We krijgen twee mooie kansen maar de keeper van Voorschoten staat zijn mannetje.

Dan volgt er een schot van Kay tegen de onderkant lat, bij de supporters is er twijfel of de bal niet toch net over de lijn is gegaan (de foto van Sjoerd later op de app laat zien dat de bal net voor de lijn terecht kwam).

Voorschoten heeft de pech vandaag dat de bal er niet in wil, vanaf de 16 meter wordt de bal over het doel geschopt. De corner van Voorschoten wordt door Kay uit het doel geschopt en zo is het gevaar weer even geweken. Senna heeft een mooie kans maar raakt de bal helaas net verkeerd waardoor de bal naar de zijkant gaat. De Boys gaan de rust in met 0-0.

Voorschoten begint gelijk fel na de rust en heeft een paar mooie aanvallen. Maar ook Mark staat zijn mannetje vandaag. Ook de verdediging werkt hard vandaag en Ties onderschept de bal en speelt deze door naar Gijs, die de stand op 0-1 zet!

Voorschoten krijgt een vrije trap die mooi wordt gered door Mark, helaas was Mark nog niet opgestaan toen de bal voor de voeten van een speler van Voorschoten terecht kwam en daarmee komt de stand op 1-1. Na een paar kansen lukt het Voorschoten om de stand op 2-1 te zetten. Daarna volgen nog een paar mooie reddingen van Mark en onderscheppen de verdedigers nog een aantal ballen.

Het spel wordt wat feller en fysieker. De Boys krijgen een vrije trap die er door Gijs netjes ingeschoten wordt, 2-2!

Af en toe zien we een beetje paniek voetbal, de bal wordt te snel weggeschoten waardoor we onnodig de bal verliezen. Vanuit een corner kopt Kay de bal erin, 2-3!

We hebben nog een aantal kansen voor het doel van Voorschoten en ook Voorschoten weet nog een kans te creëren, maar aan beide kanten gaat de bal er niet meer in. Dan volgt eindelijk het eindsignaal, met een stand van 2-3 verlaten de Boys het veld.