• Alphense Boys JO13-3 - Noordwijk JO13-2

De Boys krijgen in de kleedkamer te horen dat ze dit seizoen misschien toch nog kampioen kunnen worden... Quick Boys zou namelijk 3 tot 6 punten in mindering krijgen omdat ze vorige week tijdens de kampioenswedstrijd tegen onze Boys D1 spelers hebben ingezet.

Enthousiast door dit nieuws vertrekken de Boys richting veld 6. Na een week met mooi lenteweer is het vandaag helaas wat grauw met af en toe wat spetters.

Het team wordt vandaag versterkt met 3 spelers uit de E-Top: Dahli, Sem en Nabil. Ralph is geblesseerd, Damjan en Ryan zijn ziek en Senna heeft een Taekwondo toernooi.

De Boys ogen fit en gaan vanaf de aftrap vol voor de bal. Ze tikken lekker over naar elkaar en zoeken elkaar ook goed op.

Noordwijk heeft deze wedstrijd een aantal kansen maar die gaan steeds net voor het doel langs. De ballen die wel recht op het doel worden geschoten worden er door Mark uitgetikt.

De Boys hebben ook wat kansen maar echt heel gevaarlijk zijn we nog niet. Na zo'n 15 minuten spelen benut Anouar de kans die hij krijgt en zet daarmee de Boys op een 1-0 voorsprong. Een paar minuten later zet Kay de stand op 2-0. Er wordt hard gewerkt door de Boys en ook de invallers van de E-Top gaan vol voor de bal.

Na de rust gaat Noordwijk wat feller verdedigen. Ze komen nog een paar keer in de buurt van ons doel maar de bal gaat over of net naast. We zijn een paar keer goed weggekomen als we verdedigend een klein steekje lieten vallen.

Halverwege de tweede helft scoort Kay de 3-0 en niet heel lang daarna ook de 4-0. Noordwijk krijgt een vrij trap die mooi wordt gevangen door Mark. Joran wordt onderuit gehaald, wat de Boys een vrije trap oplevert. Direct daarna wordt hij door dezelfde jongen flink nagetrapt. Voor het eerst dit seizoen deelt de scheids een gele kaart uit, de speler van Noordwijk krijgt een tijdstraf van 5 minuten.

Niet lang daarna volgt het eindsignaal en wordt de wedstrijd afgesloten met 4-0.

Daarna is het tijd voor Hatim en Sjoerd om te vertellen dat de Boys in hun 1 april grap zijn getrapt!