• MO11-1 - NSVV MO11-1

Op deze winderige zaterdag mogen de dames deze thuiswedstrijd weer spelen tegen de tegenstander waar ze begin januari met 1-7 van gewonnen hebben.

Sjoerd en Isa zijn er vandaag niet dus het coachen en keepen wordt overgenomen door een ander vader/dochter duo, Mark en Daisy! Helaas is Fay K. geblesseerd dus die was er niet bij vandaag.

De wedstrijd begint vandaag met Faye J. als wissel, Daisy op doel, Faye B., Razzia en Alysha staan achterin, Roann en Indy op het middenveld en Pien voorin.

Al binnen een paar minuten gaat een kans van de dames over het doel heen en moet er een nieuwe bal in het veld komen en de andere bal uit de sloot gevist worden.

Het lukt de dames nog niet om echt aan te vallen. Onze tegenstanders zijn sinds januari behoorlijk gegroeid in hun spel en spelen heel goed over, dit zorgt voor een gevaarlijk schot op doel, maar Daisy weet ons daar heel goed te redden!

Helaas lukt het de tegenpartij dan toch om door te breken, de verdediging heeft wat moeite met snel omschakelen en terug te zakken, 0-1...

De meiden beginnen steeds vaker te kijken naar wie ze kunnen overspelen en de toeschouwers zien deze wedstrijd daardoor meerdere keren een heel mooi combinatie spel. Zo weten we toch een paar keer de bal goed naar voren te krijgen. Pien heeft deze wedstrijd een paar hele mooie kansen gehad maar helaas lukt het net niet om de bal erin te krijgen. Roann en Faye J. proberen via de zijkanten de bal zoveel mogelijk naar Pien te krijgen.

Daisy komt heel ver haar doel uit en weet ons hier opnieuw heel goed te redden. Daarna gaat het verdedigend niet helemaal soepel en rolt de bal heel langzaam net over de lijn heen. Tot grote frustratie van Daisy die boos haar doel uitloopt! Helaas vergeet ze op de moment hoeveel ballen ze er al wél uit heeft gevist. Gelukkig herpakt ze zichzelf snel weer. Alysha, Razzia en Faye B. doen hard hun best om de tegenstander zoveel mogelijk te storen...

We gaan de rust in met een achterstand van 0-2. Na de rust is de wind nog wat sterker geworden. Indy staat de tweede helft op doel omdat ze wat last heeft van haar knie en daarom graag wil keepen. Het is te merken dat de wind parten speelt bij het uittrappen, de bal komt niet eens in de buurt van de middenlijn en buigt iedere keer af.

Het lukt de dames niet echt gevaarlijk te worden voor het doel van de tegenstander. Onze tegenstander breekt wel een paar keer door. Na een paar mooie reddingen van Indy gaat de bal er toch in helaas, 0-3.

Opnieuw heeft Pien een paar mooie kansen maar de bal wil er maar niet in vandaag. De tegenstander heeft vandaag duidelijk meer geluk dan onze dames, met een stand van 0-4 sluiten we deze wedstrijd af.