• Alphense Boys JO13-3 - UVS JO13-2

Op deze winderige zaterdag stond de wedstrijd tegen de nummer 6 gepland, UVS uit Leiden. Zonder Senna en Joppe, maar met Matthiew.

Binnen 1 minuut brengt Anouar de stand op 1-0. Er zijn over en weer veel kansen, maar de Boys zijn toch net iets sterker aan het voetballen. Er wordt vooral veel over en weer gespeeld op het middenveld, maar dit zorgt nog niet echt voor spannende momenten. Mooi spel van Anouar naar Ralph door naar Gijs: 2-0.

Aanval UVS wordt mooi onderschept door Sam. Dan volgt de 3-0 door Ralph vanaf de zijkant. Vervolgens wordt een mooie kans van Alphense Boys gestopt door keeper.

We gaan de rust in met een voorsprong van 3-0.

Na de rust zorgt een sliding van Damian in het strafschopgebied. En met de vrije trap brengt UVS de stand naar : 3-1. UVS komt door de verdediging en maakt 3-2. Er zijn wel wat kansen voor de Boys, maar de verdediging neemt aanval over. Een poging Ralph gaat helaas naast.

Beide partijen knokken voor een doelpunt. UVS is deze tweede helft sterker dan de eerste helft. Schot van Gijs gaat helaas over. Niet lang daarna geeft Gijs een mooie voorzet, en weet Ralph met een mooi schot de stand op 4-2 te zetten. De jongens hebben zich herpakt en er wordt aardig overgespeeld. Dan volgt het eindsignaal en hebben de Boys verdiend gewonnen.