• Spannende wedstrijd tegen de nummer 3

Zaterdag speelden we een thuiswedstrijd tegen SSS uit Klaaswaal, nummer 3 uit de competitie. Deze keer moesten zij het hele stuk onze kant op rijden, maar we begonnen om 10:15 dus het was goed te doen voor ze. De uitwedstrijd hadden we met 4-7 gewonnen en dat was een leuke pot. Voor de thuiswedstrijd hadden we dezelfde verwachtingen, een leuke pot met spannend voetbal.
    Onze vaste scheidsrechter  vloot af en we konden beginnen. Misschien was het omdat zij van ver moesten komen en al eerder wakker waren, maar de eerste minuten waren we niet bij de les en na een paar fouten achterin was er voor Kimberley geen houden aan en stonden we 0-1 achter. Dat was wel meteen een wake-up call en de meiden pakten het goed op. Dit leverden genoeg kansen op maar helaas, of de keepster stond net op de goede plek of de bal ging voor langs of over. Aan de andere kant brak SSS soms ook gevaarlijk door, maar door goed verdedigend werk van de meiden en keeperswerk van Kimberley ging de bal er bij ons ook niet in. Het was bijna rust toen door een verkeerde opbouw de bal werd teruggespeeld en SSS bijna alleen voor het doel stond, 0-2.
    In de rust spraken we af om met dezelfde instelling door te gaan, we waren er van overtuigd dat we dan zeker zouden scoren. De 2e helft begon waar de 1e was geeindigd, we hadden een hoop kansen alleen wilden de bal er niet in. Uiteindelijk was het toch Indy, die met een mooie individuele actie alleen op de keepster af ging. Ze bleef heel kalm en plaatsen de bal laag in het doel, 1-2. We hadden nog een goed kwartier de tijd om er in ieder geval een gelijkspel uit te halen en de meiden gingen er vol voor. Aan het eind moesten we nog snel een keeperswissel doen omdat Kimberley d’r hand geblesseerd was. Isa nam het voor de laatste paar minuten over. We speelden alles op alles en namen wat meer risico achterin, liever een gelijkspel dan 1-3 verliezen. Het mocht helaas niet zo zijn, wij kregen de bal er niet in en omdat we achterin wat risico namen was er op het eind nog een gevaarlijke uitbraak van SSS die met een afstandschot de eindstand op 1-3 brachten.
    Helaas verloren maar het was een leuke en spannende wedstrijd. Deze instelling meenemen naar de volgende wedstrijd en dan zijn de punten weer voor ons.