• UVS JO13-2 - Alphense Boys JO13-3

Ondanks de winterse buien ging de wedstrijd tegen UVS toch door! Op papier een tegenstander die goed te doen zou moeten zijn.

Het team is compleet vandaag en de jongens ogen fit. De eerste goede kans komt van Senna, maar wordt gestopt door de keeper. UVS gaat gelijk daarna in de tegen aanval, maar deze bal wordt door Mark gevangen.

De tegenstander gaat er voor de volle 100 % voor en weten opnieuw een kans te creëren, weer staat Mark zijn mannetje. De derde grote kans van UVS belandt op de paal.

De Boys spelen slordig vandaag en het is een beetje paniekvoetbal. Na 10 minuten komen Ryan en Damjan het veld in. UVS heeft nog steeds meer kansen en meer balbezit dan de Boys. Na een corner wordt de bal er door UVS ingekopt en staan we 1-0 achter.

De Boys proberen nu om de stand weer gelijk te krijgen, helaas wordt het schot van Kay gevangen door de keeper. Ralph wordt tijdens zijn aanval onderuit gehaald, wat ons een penalty oplevert. Gijs neemt de penalty, die helaas op de paal terecht komt.

De tweede helft begint weer slordig en paniekerig waardoor er al snel gewisseld wordt door Hatim. Door slordig spel krijgt UVS een vrije trap en zetten daarmee de stand op 2-0.

Na meerdere pogingen lukt het het eindelijk om te scoren, Ralph weet de stand op 2-1 te zetten. De wedstrijd nadert zijn einde, de Boys worden een beetje zenuwachtig. Ze hadden te hoge verwachtingen en hebben UVS een beetje onderschat. In de laatste paar minuten weet Gijs vanuit een vrije trap de bal er toch nog in te krijgen waarmee de Boys toch nog met gelijkspel eindigen!