• Kersttoernooi F3 met een mooie 2e plaats!

  Het is vroeg en het is koud. Maar de mannen hebben zin om na 3 weken winterstop te gaan ballen.

  Vandaag staat op het programma voor onze jongens:

  Houten F4
  Hillegom F1
  Roda 23 F5
  DOSR F2

  De jongens hebben er echt zin in, ze beginnen met de eerste wedstrijd en de mannen gaan gelijk vol gas. Ze winnen de wedstrijd tegen Houten met 5-0. De mannen zijn tevreden en beginnen na een uurtje aan de tweede wedstrijd tegen Roda 23 en de mannen laten zich hier ook niet uit het veld slaan. Ze winnen deze wedstrijd met 6-0.
  De volgende wedstrijd is tegen Hillegom, deze gaat zeker wat moeizamer maar ook die winnen we met 4-1. Maar dan de laatste wedstrijd tegen DOSR, zowel DOSR als Alphense Boys heeft tot nu toe alles gewonnen. Het wordt ook echt een spannende wedstrijd, de mannen strijden, verdedigen, vallen aan, ze halen alles uit de kast en winnen met 2-0 ondanks dat ze veel groter en een jaar ouder zijn.

  We worden eerste in de poule! Goed gedaan mannen! In de finale staan we en onze tegenstander is Future Talent.

  Onze mannen doen het fantastisch maar Future Talent is toch echt een maatje te groot ondanks de mooie reddingen van onze keeper Moustafa. We verliezen met 0-3. De mannen hebben het echt goed gedaan. Was heerlijk om naar te kijken! Een welverdiende 2e plaats! Goed gedaan mannen!!!

  Sylvana