• Kersttoernooien AB gaan beginnen

  Vanaf morgen (dinsdag 27 december) gaan de traditionele kersttoernooien van Alphense Boys van start. Op maar liefst 9 dagen zullen in totaal 113 teams op sportieve wijze de strijd met elkaar aangaan. Iedere dag beginnen we om 10.00 uur en de prijsuitreiking is om 16.30 uur. Op alle dagen zal de ontvangst en verwerking van de uitslagen in de commissiekamer weer (net als bij de herfsttoernooien) gedaan worden door ouders. Ook achter de bar staan ouders van de deelnemende Boys-teams o.l.v. onze kantinecommissie.  Geweldig dat dit kan en tekent de betrokkenheid en hulpvaardigheid van onze ouders. Bij de 11 tegen 11 wedstrijden hebben wij KNVB scheidsrechters bereid gevonden te komen fluiten. De E en F wedstrijden staan o.l.v. B2 en C1 spelers, die immers net als hun collega\'s van de A1, A2, B1 en C2 ieder één jeugdtoernooi per seizoen moeten fluiten. Zij zullen begeleid worden door John Even wel en Bert Metzler, twee ervaren KNVB scheidsrechters.

  Inmiddels hebben alle deelnemers het boekje ontvangen en nògmaals hun komst bevestigd. Enkele afmeldingen konden we snel aanvullen omdat we een wachtlijst hadden. Die wijzigingen staan overigens niet in het programmaboekje wat op de website staat, maar ontvangt u uiteraard bij uw komst bij Alphense Boys. Het volledige programma (toernooiboekje) maar dus zònder de laatste wijzigingen, van de kersttoernooien, staat nu op onze website gezet onder ''activiteiten''

   

  Dins     27 dec:         D-toernooi (niveau hoofdklasse/1e klasse)

  Woens 28 dec:         E-Top (11 tegen 11, geboortejaar 2006)

  Dond    29 dec:        E1-toernooi (9 tegen 9, niveau hfd/1e/2e kl)

  Vrijd     30 dec:         F1-toernooi (niveau 1e klasse)

                                     F3-toernooi (1e jaars F = 2009)

  Maan    2 jan:           D-toernooi (niveau 2e/3e klasse)

  Dins      3 jan:           C-toernooi (niveau hoofdklasse/1e klasse)

  Woens  4 jan:           D1-toernooi (niveau 2e divisie/3e divisie)

  Dond     5 jan:           C1-toernooi (niveau 1e, 2e, 3e divisie)

  Vrijd     6 jan:             E3-toernooi (1e jaars E, 2007)

                                     F2-toernooi (niveau 2e/3e klasse)