• Alphense Boys JO13-3 - VUC JO13-1

Vandaag de wedstrijd tegen het Haagse VUC, op papier een tegenstander die te doen moet zijn. We missen Damjan, wegens een blessure, en Rick. Sven en Joury komen ons vandaag helpen. De eerste goede kans is voor de Boys, mooie voorzet van Ralph, die beloofd heeft vandaag te scoren. De eerste corner is voor VUC, ze hebben een lange spits, maar die wordt niet bereikt. De uitval eindigt in afvallen wegens buitenspel. VUC speelt fel, wat resulteert in een goede kans. Ook de tweede corner is voor VUC, Mark kan eenvoudig vangen.

De wedstrijd gaat gelijk op, het golft op en neer, zonder overwicht voor 1 partij. We brengen vers bloed met Kay, Joppe en Ryan. De corner voor de Boys levert ook niks op. Een schot van Ralph gaat net voor langs. Een schot van Kay gaat er ook niet in. En schot van Ralph is een kopie van de eerste, weer voorlangs helaas. Een schot van Sam van 25 meter gaat ook naast. De corner voor de boys is ook net niks. Een koude rust rest.

De tweede helft begint zoals de eerste helft eindigde. Het golft op en neer, zonder echte kansen tot nu toe. De eerste corner is voor VUC, een vangbal voor Mark. Misschien dat een vrije trap na overtreding op Gijs wat brengt, hij neemt hem zelf, 1-0, een opluchting. Dit is meer voor langs de kant, het spel blijft erg nerveus. De 1-1 kan net zo goed vallen als de 2-0. De wat mij betreft de slechtste wedstrijd tot nu toe brengt toch 3 punten. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.