• Alphense Boys JO19-2 - Haastrecht JO19-1

Alphense Boys JO19-2 komt te kort en verliest vandaag tegen de koploper Haastrecht JO19-1.

Vandaag op een koude zonnige zaterdag middag stond de belangrijke wedstrijd tegen Haastrecht op het programma. Een tegenstander die iedere wedstrijd tot het gaatje gaat en zo ook vandaag.

Alphense Boys startte prima, en bood goed weerstand. In de 17e minuut werd er een te korte terugspeelbal gegeven en daar wist de snelle spits van Haastrecht direct raad mee 0-1. Een paar kleine mogelijkheden waren er gedurende de eerste helft maar geen troffen doel.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, en eigenlijk een identieke goal als de eerste, en niet goed ingespeelde breedte pass werd onderschept en de spits wist ook hier doel te treffen. 0-2. Wat ook tevens de eind stand is voor vandaag. Alphense Boys was vandaag gewoon niet bij machten om deze tegenstander in hun weg naar het kampioenschap te remmen.

Toch moet Alphense Boys een lering uit deze wedstrijd trekken en zichzelf het makkelijker maken door de kansen die je krijgt af te maken. En iedereen moet die extra 120% geven om moeilijke wedstrijden over de streep te trekken.

Volgende week staat de derby tegen ARC JO19-2op het programma, en Alphense Boys zal moeten knallen willen ze deze moeilijke wedstrijd winnen.