• JO11-4 Een mooie pot voetbal!

    Een mooie pot voetbal!

    Om 9 uur klinkt het startsein van onze scheids Senna Noura. De velden zijn nog bevroren, maar daar hebben onze jongens niets van. Vandaag zijn de tegenstanders RVC33 JO11-1. Het team waar wij in een vriendschappelijke wedstrijd van de zomer flink van hebben verloren.

    Onze jongens vallen gelijk pittig aan. Via de zijlijn wordt er mooi opgebouwd. Roan zorgt ervoor dat Miro de bal goed op zijn slof krijgt. Miro maakt dan ook met een strak schot de 1-0. Daarna moeten onze verdedigers aan de bak. Daan en Adam zorgen ervoor dat de bal snel weer op de goede kant van het veld komt. Met een strakke pass van Ziyad maakt Zine Eddine de 2-0! Dit is wat de jongens nodig hebben, na een dikke nederlaag van vorige week. De opbouw komt er weer snel in. Via de zijlijn schiet Adam de bal door naar Ziyad. Roan ziet zijn kans en schiet hard op het doel, helaas raakt de bal de lat van het doel. Daarna krijgt de tegenpartij de kans. Het is Max die de bal onderschept en samen met Jassim komt de bal weer terug in het bezit van de Boys. De tegenpartij krijgt zijn zelfvertrouwen weer terug en komen met een goede verdediging terug in het spel.  Ondanks dat keeper Simon de meeste ballen tegen weet te houden, maakt RVC  toch de 2-2 voor de rust .

    Na de peptalk van de coaches Zakaria en Rabaah beginnen de jongens lekker aan de goede kant van het veld. Adam en Miro krijgen beiden de kans om te scoren, maar helaas wordt er net niet gescoord. Maar daardoor worden er wel meerdere corners gecreeerd, helaas mist Finn op een haar na het doel. De 3-2 hangt in de lucht. Dankzij Max die 3x achter elkaar hard richting doel schiet, wordt de keeper zenuwachtig en ziet Finn zijn kans om toch nog te scoren. Daarna wordt het spannend...wordt het 3-3 of scoren onze jongens nog een doelpuntje erbij? Gelukkig blijven de Boys aan zet dankzij de pittige duels van Miro , Zine  en Jassim.  Wat een spannende pot en wat staan de jongens lekker te spelen en Simon goed te keepen. De achterhoede wordt door Daan en Adam  dicht gespijkerd. Roan zorgt voor de lange ballen naar voren. Waar Zine  Miro en Jassim paraat staan. Ziyad passeert een aantal tegenstanders en dankzij deze hardwerkende jongens weet Finn de 4-3 te maken. De tijd dringt, gelukkig houdt scheids Senna de tijd nauwlettend in de gaten. Langs de lijn staan de toeschouwers met samengeknepen billen te kijken. Maar Finn weet het 5de doelpunt te scoren door een prachtige pass van Jassim. Gelukkig fluit Senna de wedstrijd af en is de welverdiende winst voor onze jongens een feit!
    Miranda Sondorp