• Alphense Boys JO13-3 - Katwijk JO13-2

    Vandaag de wedstrijd tegen Katwijk, de 5e, met een mooi winterzonnetje, en koud weer. Na wedstrijden tegen de top 3, nu een wedstrijd tegen een collega middenmoter. Katwijk heeft 3 punten minder, dus vanaf het scorebord zijn er kansen op 3 punten.

    De wedstrijd begint met Ties, Ryan en de verloren zoon Gijs op de bank.
    De boys trappen af, Katwijk heeft een paar ferme mannen in de ploeg, maar de eerste echte kansen zijn voor de boys, tot 3 x toe wordt er gered op de lijn. De 1-0 maakt Senna uit een voorzet op maat van Anouar. Een vrije trap van Kay kan Ralph bijna binnenwerken. De boys hebben een overwicht, maar met een spits van 1,80 en 65 kg blijft het gevaarlijk. Op inzet winnen we het op dit moment.

    Een driedubbele wissel zal voor nieuwe energie moeten zorgen, Ties voor Joppe Gijs voor Anouar en Ryan voor captain Daniël. Weer een goede kans voor Ralph, eindigt in een corner. Die levert niks op. Een schot van Gijs wordt gestopt door de keeper. De eerste echte aanval van Katwijk zorgt voor de1-1 net voor de rust.

    Na de aftrap heeft Katwijk gelijk een goede kans, en vlak erna nog 1, als dat maar goed gaat. Daarna weer een goede kans voor Katwijk, we hebben de zon tegen, zal dat van invloed zijn? Het spelbeeld is op dit moment omgekeerd, Katwijk is nu feller. Langzaam komen we onder de druk vandaan en gaat het spel op en neer. Een corner van Katwijk wordt miraculeus gemist, een schot vanaf de zijlijn vliegt in de bovenhoek, 1-2.

    Een voorzet van Ralph wordt door Kay binnengewerkt, 2-2. Een mooie actie van Gijs die gaat net over. Een volgend schot van Gijs wordt gestopt. Een kans van Anouar gaat in het zijnet. Het lijkt erop dat we weer wat meer overwicht krijgen, maar kan nog alle kanten op. Een schot van Gijs gaat 2 cm over. Een schot van kay op de lat, het zit er wel in, maar gevaar op corner blijft.
    Een schot van Ralph gaat nog naast, het einde is er bijna, pakt iemand nog volle winst? Een vrije trap van Katwijk kan nog roet in het eten gooien, maar daar is fluitsignaal einde!