• JO13-5: hoe je een verloren wedstrijd toch positief afsluit!

Onder de supporters gonsden geruchten over die kleedkamers onder de tribune, is er een bubbelbad, een rode loper?? Natuurlijk is het spelen op het hoofdveld op zich al bijzonder. Maar die kleedkamers? Voor de tweede keer dit seizoen mochten onze jongens van de D5 aantreden op het hoofdveld. Er gingen muziekcd's mee en de jongens hadden er reuzezin in. En als de jongens er zin in hebben, dan hebben de supporters dat ook. Maar de wedstrijd verliep iets anders. De eerste paar minuten wisten onze boys en girl nog wat druk te zetten. Maar helaas nam tegenstander ASW dit snel over en volgde het eerste tegendoelpunt. Binnen slechts 7 minuten vlogen doelpuntnummer 2 tm 4 ons om de oren. Er werd gestreden in de verdediging maar ASW speelde gewoon beter. Snelle passes, continue druk zetten. Onze boys en girl komen maar amper op de andere helft. Tot overmaat van ramp volgt ook nog een penalty wegens hands. Gelukkig, naast, dat bleef ons bespaard. Pauze. Dat hebben we allemaal even nodig. Achteraf hoorden wij uit anonieme bronnen dat er in de rust een hartig woordje is gesproken door de leiding. En dat blijkt effect te hebben gehad. Vanaf de tweede helft wordt er door onze Boys weer actiever gespeeld. Sneller gepassed en meer gevoetbald. ASW komt er eigenlijk niet echt meer aan te pas. In de tiende minuut leidt dit tot een doelpunt aan onze kant. Het spel blijft daarna wat heen en weer gaan maar uiteindelijk fluit de scheids af bij een eindstand van 4-1. Ons positieve motto van vandaag: de tweede helft was voor ons! Knap hoe iedereen is blijven knokken en niet het hoofd heeft laten hangen! Zo zien we het graag! Volgende week weer nieuwe kansen!