• SVC '08 JO13-1 - Alphense Boys JO13-3

We spelen nog zonder Gijs, maar er wordt uitgekeken naar z'n komst. De zon doet hij wat kan om het publiek vast wat op te warmen en in de eerste minuten zetten onze Boys meteen druk op Wassenaar. Resulteert al snel in 0-1 na actie van Senna, Kay en uiteindelijk Ralph.
    De minuten die volgen worden bepaald door Alphense Boys en er wordt veel aangevallen en op het doel geschoten. Na een minuut of tien komt Wassenaar iets beter in de wedstrijd maar gevaarlijk zijn ze nog niet. Het is dat de Boys soms het geduld niet hebben om rustig te voetballen, anders waren de kansen nog talrijker geweest.
    De resterende eerste helft hebben de Boys duidelijk laten zien dat ze sterker zijn, en laten we kijken of dat na rust om te zetten is in goals.

De tweede helft begint als de eerste helft. Weinig balbezit voor SVC, en redelijk sterke boys. Maar de kansen worden niet benut. Mooie schoten van Kay en Senna na mooie voorzetten van Joran, Daniël en Rick. Hij wil er nog effe niet in.
    Wassenaar komt een keer over de lijn, maar daar staat Joppe. Ongelooflijk dat een man van zijn postuur een denderende trein in z'n eentje stopt. Klasse-verdediging.
    Het tempo gaat aan de kanten wat omhoog en er wordt hard geknokt voor een kans. En dan eindelijk na lekkere bal van Anouar de 0-2 van Senna.

Ralph, Daniël en Rick!!! 0-3.

Senna krijgt de kans een mooi lobje te maken en 1 minuut voor tijd nog even de vierde goal te maken. Prachtig en een eindstand die recht doet aan de inzet.