• Jodan Boys JO19-2 - Alphense Boys JO19-2

Alphense Boys O19-2 speelde vandaag de competitie wedstrijd tegen het Goudse Jodan- Boys O19-2 en won overtuigend met 0-4 .

Vandaag speelde Alphense Boys bij Jodan-Boys, de club waarvan het eerste elftal binnenkort bij een tegen Vitesse mag aantreden voor de beker. De nummer 10 van de competitie bleek al vanaf het eerste moment niet opgewassen tegen het snelle positie spel van Alphense Boys, en in de 3e minuut was het Nando Meyer, die de score opende. Nando werd vrij gespeeld voor het doel, en ronde beheerst af. 0-1. Daarna was Alphense Boys de bovenliggende ploeg en creëerde kans na kans. In de 20e minuut was het Elia Mufata die na een voorzet van Matz Pont, de 0-2 voor zijn rekening nam. Ook in de minuten daarna was het Elia die tot 2 maal toe en voorzet van Matz Pont afrondde en zo de score op 0-4 zette.

De 2e helft was wat slordig aan beide kanten, er werden veel kansen gecreëerd door Alphense Boys, naar geen wist het doel te treffen. Ook was het spel van Jodan Boys hard en er volgde onnodige overtredingen (inclusief een terechte rode kaart voor Jodan Boys) De altijd sterk spelende Jasper van der Haven was de dupe van een van deze harde tackels. Al met al een terechte overtuigende overwinning vandaag.

Een mooie vermelding voor iemand die een mooie kans maar een kleine 25 meter over het doel schoot, en de tegenstander de bal tot op heden nog aan het zoeken is....

Over 2 weken de topper thuis tegen de nummer 1 Haastrecht, die vandaag won van ARC...