• JO13-3 - Quick Boys JO13-2

Geen loon naar werken

Vandaag stond de 2e wedstrijd in de competitie tegen Quick Boys JO13-2 op het programma. De aanwezige toeschouwers zagen uit naar deze wedstrijd, de Boys hadden afgelopen week in de laatste minuut nog een gelijkmaker moeten incasseren, Quick Boys had zijn wedstrijd ruim gewonnen.

Met een lekker zonnetje, die later overging in een lekkere plensbui, werd de wedstrijd gestart met Edwin als de rechtvaardige scheidsrechter en Erick als grensrechter. De wedstrijd ging in de beginfase gelijk op, weinig echte kansen, veel strijd op het middenveld. Een foutje aan de kant van de Boys zorgde voor de 0-1. Even later voorkwam Mark de 0-2 door een prima redding. Ralph met een vrije trap en Anouar waren gevaarlijk voor het doel van Quick Boys, maar beide pogingen leiden niet tot een treffer. Quick Boys bleek doeltreffender, want zij scoorden met een prachtig doelpunt de 0-2. Even later gevolgd door een prima voorzet van Ralph en dito doelpunt van Senna.

Na een kopje thee of limonade en bemoedigende woorden van Hatim en Sjoerd werd aan de 2e helft begonnen. Quick Boys drong nu wel erg aan, gedurende enige tijd werd er alleen op de helft van de Boys gespeeld. En dat leidde toch al vrij snel tot de 1-3. De Boys waren echt niet minder, werden ook niet weggespeeld, maar in de afronding minder gelukkig of voortvarend dan Quick Boys. Het werd nog 2-3, een schot van afstand werd door de keeper van Quick Boys niet goed gepakt en in eigen doel gewerkt.

Een slotoffensief van de Boys was een feit. Een verdediger werd vervangen door een aanvaller. Dat leidde tot een prachtige kans op 3-3 voor Kay, die de bal net naast het doel schoot. En waar de Boys het geluk niet aan hun zij hadden bij de kansen die zij kregen, was Quick Boys koelbloedig en maakte de 2-4.

Een prima wedstrijd van de Boys, waarin ze hard gewerkt hebben en hebben laten zien niet minder te zijn dan hun tegenstander. Op naar de wedstrijd van komende week tegen Voorschoten’97, de koploper op dit moment.