• J011-5 | Hard werken wordt beloond met een punt

Vandaag staat onze tweede wedstrijd van de competitie op het programma. We spelen uit tegen TAVV in Ter Aar een ploeg waar we al eerder tegen gespeeld hebben in de beker. Toen hebben we gewonnen met 8-1 …. Ben benieuwd hoe het vandaag gaat.

De tegenstander geeft aan dat de wedstrijd 5 minuten later gaat starten omdat de scheids nog een andere wedstrijd aan het fluiten is. Dus iets langer de tijd voor de warming up….de boys zijn er klaar voor!

10.35 uur geen scheids

10.45 uur geen scheids…toch maar even checken waar hij blijft

10.55 uur we kunnen eindelijk starten

De tegenstander start sterk en lijkt geleerd te hebben van de vorige wedstrijd tegen onze boys. Ze staan goed opgesteld en geven meteen druk, met als gevolg dat onze boys niet lekker in hun spel kunnen komen. We zien niet ons befaamde overspel en de passes komen niet aan. Toch weet onze achterhoede met Jens, Milan en Ilias de kansen van de tegenstander te blokken. En als er toch iemand doorkomt staat daar altijd nog onze Sven, de rots in de branding.

Halverwege de eerste helft …een corner van de tegenstander. De bal wordt in eerste instantie tegengehouden, maar we krijgen hem niet goed weg. De tegenstander weet de voet ertegen te krijgen….helaas een doelpunt tegen. We gaan met een stand van 1-0 de rust in. We bespreken wat er beter kan en veranderen de opstelling iets. Vol vertrouwen gaan onze boys de tweede helft in. We zien een veel beter spel. De tegenstander lijkt minder vat op het spel te krijgen. In het middenveld weten Mees, Mik en Baran elkaar beter te vinden….dit zorgt ervoor dat Mik een prachtig doelpunt maakt. Goaaaaaal! 1-1. En nu vasthouden! Er komen steeds meer kansen van onze kant…helaas weten Berke en Semmy deze week het doel niet te vinden… Doordat we in deze fase wat aanvallender spelen komt er toch een uitbraak van de tegenstander. Ondanks het harde werken van Milan en Jens achterin weten ze met een mooi afstand schot de kruising te vinden. Onze Sven kon hier net niet meer bij….helaas 2-1 achter. Toch blijven we als team hard werken. De tijd begint echter te dringen. Weer een mooi aanval van onze kant waaruit Mo met een prachtig shot de bal hoog in de hoek van de goal weet te schieten. Goaaaaaal! 2-2….het is echt super spannend. Zal het nog lukken om de winst te pakken. Tegen het einde van de tweede helft volgen er nog een paar kansen via mooi spel van Mik, Mees en Semmy, maar helaas het fluitsignaal klinkt.

Eindstand 2-2…het harde werken van onze boys wordt toch beloond met een punt. Supertrots! …. Op naar volgende week. Nieuwe ronde nieuwe kansen!