• JO11 – 5 | Blijven voetballen wordt beloond!

Vandaag de eerste competitiewedstrijd op eigen bodem. Om 10.15 uur ontmoeten we GOL Sport JO11-2. De eerste helft staat onder leiding van een scheids geregeld door Richard (vader van Sven). Een zeer goede scheids die de wedstrijd in goede banen weet te leiden, wat op sommige momenten in deze wedstrijd ook echt nodig is helaas…

Onze boys staan gelijk hun mannetje en zetten de druk op de bal. Mohammed, Semmy, Berke en Mik zijn scherp voorin. De openingstreffer komt van de voet van Mohammed deze keer. De tegenstander speelt een lastig spel, waardoor wij ons soms laten meeslepen. Er wordt wat gerommeld op het middenveld, maar zodra het middenveld met Baran en Ilias het spel breed maakt komt de bal weer precies daar waar we hem willen hebben. De tegenstander gokt ook vaak op een vrije trap, ze gaan geregeld op de grond liggen. Kom op jongens, gewoon voetballen, dat maakt het spelletje veel leuker! Achterin staan Milan, Mees en Jens ook zeker hun mannetje. Het doel van keeper Sven blijft goed beschermd! Het wordt Sven deze wedstrijd eigenlijk niet zo lastig gemaakt, hij is alert en er is geen paniek rond de goal. Met een 3-0 voorsprong gaan we de rust in….

Na de rust neemt de stiefvader van Semmy de fluit over…in deze fysieke wedstrijd een belangrijke taak, top Bart! De tegenstander gaat met elke goal tegen, de hakken steeds meer in het gras zetten! Het spel wordt er niet leuker op. Een lelijke overtreding op Mees aan het eind van de tweede helft is daar het grote voorbeeld van!

Wij komen steeds beter in het spel en weten dat we niet mee moeten gaan in het spel van de tegenstander. Gewoon blijven voetballen, dan wordt je vanzelf beloond! Dat blijkt uiteindelijk met de 10-0 overwinning!

(Mohammed 4x, Semmy 2x, Berke 2x, Baran 1x, Ilias 1x).

Volgende week tegen TAVV JO11 – 2 draait het zeker weten weer om het voetbal, daar kijk ik nu al naar uit!