• Oefenwedstrijd tegen JO15-5

Twee weken geleden werd er geoefend tegen de C5 en in een zucht en een scheet stonden onze jongens 0-2 achter! Er werd veel te slap aan de wedstrijd begonnen tegen dit fysiek sterkere team. Natuurlijk was de C5 erop gebrand om van ons team te winnen. Gelukkig gooiden de meeste jongens er toen een schepje bovenop en kantelde de wedstrijd. Achtereenvolgens scoorden Jordy, Zekeriya en Daniël en stond de C3 dus voor. Er was toen pas zo'n 20 minuten gespeeld. Voor rust scoorde de C5 nog in eigen doel en werd er gepauzeerd met een 4-2 voorsprong.
    In de tweede helft kreeg Stef een duw in zijn rug en kregen we een strafschop die door Zekeriya werd verzilverd. De wedstrijd leek met een 5-2 voorsprong gelopen maar de C5 kwam terug in de wedstrijd na een penalty en een velddoelpunt. De 5-5 hing in de lucht totdat Sergej een werkelijk schitterende treffer maakte in de kruising (6-4). Dit was tevens het laatste doelpunt in deze leuke wedstrijd.