• Eerste competitiewedstrijd JO15-3 tegen Be Fair

In tegenstelling tot de oefenwedstrijd tegen de C5 werd er nu direct fel en scherp gespeeld. Na 3 minuten werd Zekeriya gehaakt in het strafschopgebied en hij wist zelf de penalty te benutten. Drie minuten later wist Zekerya weer te scoren na een voorzet van Jordy. Stef had kort daarna de 3-0 op zijn slof maar schoot over. In de 13de minuut kwam de herkansing voor Stef en het net bolde nu wel.
    Na een afvallende bal scoorde Yorick met een prachtig afstandsschot de 4-0 in de 22ste minuut. Er kwamen daarna nog goede kansen voor Daniël en Zeki maar deze gingen beiden naast. Na een lange pass van Zeki rondde Abdullah keurig af en werd er gerust met een 5-0 voorsprong.
    In de tweede helft werd er begonnen met een 3-4-3 opstelling, maar dat zorgde niet voor nog meer druk op de tegenstander. Dit kwam ook doordat er duidelijk gas werd teruggenomen door de meeste spelers.
    Daniël kreeg nog een hele goede kans om uit te halen voor de 6-0 maar schoot te gehaast waardoor de bal niet goed werd geraakt en de bal recht op de keeper afging.
    Zo'n 10 minuten voor tijd viel eindelijk de 6-0 door, natuurlijk, Zeki met een mooi lobje over de uitkomende keeper.
    En ook de eindstand werd bepaald door Zeki die alleen op de keeper afging en koel bleef: 7-0.