• Alphense Boys JO11 wint eerste wedstrijd in 6e klasse

Na in de beker meer dan 100 doelpunten te hebben gescoord, was een nieuwe indeling met wat meer uitdaging wel gewenst voor onze tien boys. Drie klassen hoger opeens, dat is zeker een uitdaging. Voorbereid op een slachtpartij traden de Boys aan op volle sterkte, met als opdracht samenspelen en veld breed houden. Geheel tegen de verwachting in scoorde Ahmed al meteen het eerste doelpunt van de wedstrijd en bleek dat ons tiental echt zo goed op elkaar is ingespeeld inmiddels, dat tot 3-1 ze vooral op de helft van de tegenstander aanvallend bezig waren. De jongens en meiden van Sportlust gaven zich echter niet zomaar gewonnen en er werd echt goed gevoetbald. Prachtig samenspel, hard werken en ook af en toe een mooie doelpoging vanaf de middenlijn, waarmee Erben ook nog scoorde uiteindelijk. Met 4-3 de rust in, prima werk van de verdedigers die Sportlust weinig kans gaven om door te breken. In de tweede helft was het wat lastiger doorkomen, omdat de tegenstander erg verdedigend spel speelde. Het werd nog even heel erg spannend, maar uiteindelijk gingen de Boys er in deze nieuwe klasse toch met de winst vandoor, 5-4 eindstand, met een glansrol voor keeper Per die op zijn best was vandaag. Op naar volgende week!