• Boys 1 verliest wéér na penalty's

    Vorige week verloor Alphense Boys na strafschoppen de bekerwedstrijd van Noordwijk. Afgelopen donderdag ging Boys 1 wéér met verlies na penalty’s van het veld af. Dit keren waren de G-voetballers koelbloediger en véél koelbloediger ook: 11-8, nadat de wedstrijd in een spectaculaire 4-4 was geëindigd.

    De wedstrijd tussen het eerste elftal en de G-teams, op donderdagavond in de herfstvakantie, is inmiddels een klassieker. Ook dit keer werd het weer een grote happening. Vaste ingrediënten: Alexander Nederend die vast in de spits van Boys 1 staat en deze avond een uitstekend koppel vormde met Patrick Krop. Alexander (op de foto onder samen met Thom Nouwens, die zijn rentree maakte na een polsbreuk) had een belangrijk aandeel in twee van de vier doelpunten! De andere kant van de medaille was wel dat hij ontbrak op de teamfoto van de G-voetballers.

    Ook vaste prik: de gezamenlijke elftalfoto én: het G-team mocht twee gastspelers terugvragen. Dit keer viel de keuze op Milan Stiphout en Saad el Boutaybi. Het doel van het eerste werd verdedigd door Mats van Essen. De andere keeper Menno de Jong kreeg een aanvallende rol en scoorde - eerlijk is eerlijk - met een majestueuze halve omhaal het mooiste doelpunt van de avond.

    Wie tot in detail wil worden geïnformeerd kan terecht op de Facebook-pagina van Tom de Ridder: https://www.facebook.com/tom.r.deridder/posts/1439294286084240. Foto’s zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/Alphense-Boys-G-Teams-1406935296300027/.