• JO11 – 5 | Het houdt niet op….!

  Het is een druilerige zaterdagochtend, maar er is goede zin voor een lekkere pot voetbal tegen TAVV JO11-2. Om 10.15 uur klinkt het fluitsignaal en gaan de boys er weer vol tegenaan. De verwachtingen zijn weer hoog gespannen, na een tot nu toe fantastische bekervoorronde van deze mannen!

  En ook nu maken ze het weer waar! Na amper twee minuten valt de openingstreffer! Na een mooie voorzet van Baran, schiet Mees hem snoeihard in de hoek binnen! En zoals altijd houden de jongens de boel onder druk. Milan en Jens sluiten het veld op bij de middenlijn waardoor de tegenstander volledig op zijn eigen helft moet blijven spelen. Vol vertrouwen wordt er ook teruggespeeld naar keeper Sven, waardoor er vanuit zijn uittrap weer een nieuwe aanval kan worden geopend. Baran kan vanuit het middenveld met zijn harde trap gevaarlijk zijn voor de keeper, ook deze keer. Hij scoort de 2-0. Zijn derde schot op doel wordt door de keeper gestopt, maar hij heeft hem niet klemvast. Berke is hier goed alert en weet de bal alsnog in het net te krijgen!

  Door het mooie goede overspel en de mooie acties vergeten we het vieze weer en staan we na nog twee doelpunten van Mohamed en een doelpunt van Semmy met 6-0 voor in de rust.

  De tegenstander komt wel sterker uit de rust het veld in. Ze komen veel meer in de aanval en ons spel wordt wat meer verstoord. Een tegendoelpunt laat niet lang op zich wachten. Oke boys, koppie erbij. Ilias blijft jagen op dat middenveld en laat zich niet zomaar bij de bal wegzetten. Mik, zeer fanatiek, gaat de bal overal halen waar nodig is om hem vervolgens weer voor de voeten van Semmy of Berke te krijgen. Semmy loopt zich goed vrij, gaat met de bal richting de keeper en weet hem uit te spelen, 7-1.

  Achterin blijft de boel weer op slot. Jens weet de tegenstander elke keer goed mee te lokken naar de zijlijn. Mees geeft zijn befaamde steekpasses richting de voorhoede en onze stofzuiger Milan weet altijd Sven te beschermen tegen gevaarlijke 1-op-1 situaties. Inmiddels moet het toch al wel bijna tijd zijn??? Oke, Baran mag nog een keer en weet de eindstand op 8-1 te zetten!

  Iedereen heeft zijn taken weer zo goed uitgevoerd vandaag. Als jullie dit spel blijven spelen, met het plezier wat jullie nu hebben, weet ik niet wat er nog allemaal kan gebeuren….Toppers!