• JO11-4 ongeslagen!

  JO11-4 ongeslagen!

  De mannen van het team JO11-4 zijn glansrijk de bekercompetitie doorgestoomd.

  Een paar weken geleden moesten de Boys tegen Altior, die toen op de 2de plek stond. Wij hoopten op een spannende wedstrijd. Maar ook daar zijn de Boys met dubbele cijfers over heen gegaan. De wedstrijd is zelfs 5 minuten eerder afgefloten omdat de tegenstanders niet meer wilden.

  Met maar liefst 74 gescoorde doelpunten en 7 tegen doelpunten in 7 wedstrijden kunnen we concluderen dat wij te laag zijn ingedeeld. Het team laat een prachtig spel zien. Gunnen elkaar de bal, weten elkaar goed te vinden. Maar hebben ook vaak te maken gehad met tegenstanders van een of twee jaar ouder, die fysiek sterker zijn.

  Er is ons beloofd dat wij in de competitie 4de klasse gaan voetballen. Ondertussen gaan we ook nog verder strijden voor de beker.

  Tauro kantorencentrum gaat ons team sponsoren. Met nieuwe shirts, met ieder een zelf gekozen rugnummer, kunnen ze met vol vertrouwen aan de competitie beginnen.


  Miranda Sondorp