• JO11 – 5 | Hard werken wordt beloond!

Na een enerverende heenreis (met 9 auto’s straatje keren op een smal landweggetje viel niet mee) komen we netjes op tijd aan op het voetbalveld van Driebruggen, idyllisch gelegen tussen de weilanden.
    Iedereen was aanwezig en aangezien WDS een mannetje te weinig had, speelden wij met 3 wissels. Gelukkig was Milan na zijn hersenschudding weer van de partij.
    WIE ZIJN WIJ..ALPHENSE BOYS.. WAT GAAN WE DOEN.. PLEZIER MAKEN!!
    In het begin gaat de wedstrijd redelijk gelijk op. Mooie voorzet op Semmy maar de bal gaat net naast. Vrije trap WDS en mooi verdedigd van Mees die de bal terugspeelt op Sven. Schot van Baran op het doel maar deze wordt gehouden.
    De boys draaien lekker warm en komen goed in het spel. Iedereen werkt hard en goed overspel van middenveld en achterhoede. Sven houdt met goede reddingen de ballen uit het doe! Na 10 minuten 3 nieuwe jongens het veld in. Een corner van Mo, mooi schot van Berke maar de keeper houdt de bal. Een tegencorner wordt weggeschopt . 14e minuut weer een corner voor WDS; een kopbal die achter gaat.
    Er wordt goed opgebouwd en een voorzet op Semmy: yes ! het eerste doelpunt.
    Hierna gaat het rap. Er wordt op de paal geschoten maar we spelen door en alsnog het 2e doelpunt door Semmy, na een goede voorzet van Mo en Berke.
    Aaaahh …. Mik schiet over. Mooie verdediging van Jens, Ilias en Milan en we gaan weer de WDS zijde op. In de 22e minuut; lekker doelpunt van Mo in de rechter kruising. 3-0!
    Overtreding op Mees, die later in de wedstrijd steeds geduwd wordt. Een schot van Mo wordt gehouden en Mik schiet m hierna op de lat. 27e minuut Mik 4-0!! En vlak hierna rust.
    2e helft is amper begonnen of Semmy maakt er 5-0 van. Mooie kans van WDS op een open doel maar missen hem. En dan toch de 5-1; mooi doelpunt WDS.
    6-1 Semmy; de bal wordt eerst tegengehouden maar in poging 2 maakt hij hem mooi af. De 7-1 van Mo. WDS maakt nog 7-2.
    Hierna nog een paar mooi acties van Berke en Mik (panna bij de tegenstander) maar net geen doelpunten. Mo raakt bij een duel geblesseerd aan zijn knie maar gelukkig valt het mee. De tegenpartij werkt een achterbal (de bal kwam weer terug via het achterhek!) het doel in en de scheids lijkt het niet gezien te hebben. Gelukkig wordt hij alsnog afgekeurd en dan volgt snel het eindsignaal. Yes! 7-2 gewonnen.

Een leuke pot en iedereen heeft hard gewerkt! Super mannen!! En dank aan de goede en positieve coaches Mark, Saskia en Salih.