• Een welverdiende uitslag voor JO9-03!

  Alweer de laatste bekerwedstrijd voor de Boys van JO9-03 tegen RVC JO9-01. Toch wel een hele spannende wedstrijd omdat er wordt gestreden voor de derde plaats. Onze Boys hebben genoeg aan gelijkspel maar willen wel voor de winst gaan. Nog niet heel lang geleden hebben wij tegen dit team een oefenwedstrijd gespeeld. Die hadden we verloren met 6-4 dus wij zijn extra gemotiveerd om te winnen.

  De scheidsrechter geeft het startsignaal en we gaan beginnen. Vandaag begint trainer Hasan met een andere opstelling als anders.
  Mustafa op doel. Links achter Louaye, midden Frenk, rechts achter Thomas, Husyein en Vince op het middenveld en Ruben
  spits en Sebastiaan stond wissel.

  Zowel RVC als Alphense Boys beginnen fel maar het lijkt even of we moeten inkomen. Maar de Boys strijden en proberen kansen te creƫren. De Boys proberen via de zijkanten en door het midden elkaar te vinden en dat lijkt z'n vruchten af te werpen. Het eerste en het tweede doelpunt worden door Ruben gescoord omdat hij versnelde na prachtige passes van Louaye en Husyein.

  Maar de tegenstander blijft drukken. Er wordt hard gewerkt. Er wordt goed verdedigd door Frenk, Thomas en Sebastiaan en de ballen op het midden worden door Louaye en Husyein goed afgepakt. Met 0-2 gaan we de rust in.

  Na de rust neemt Vince de plek in als keeper en Mustafa als speler. We gaan weer van start en het publiek zit toch allemaal op dat derde doelpunt te wachten. Vorige keer stond RVC ook 2-0 achter en wonnen met 6-4. Dus aan welke zijde zal dat derde doelpunt vallen.

  Het duurt even maar gelukkig maakt Mustafa de 0-3 door hem strak in te schieten iedereen is zo opgelucht en het lijkt wel of de Boys een boots ervan krijgen. Na een aanval van RVC pakt Vince snel de bal op en heeft in de gaten dat Thomas roept en rechts voorin helemaal vrijstaat. Hij trapt ver uit naar Thomas en die neemt een sprint en schiet hem zo hard links de bovenhoek in de 0-4!

  Wat een wedstrijd en wat blijven de jongens gaan. Mustafa ziet nog een kans en schiet het laatste doelpunt 0-5 erin.

  RVC heeft zeker nog kansen gehad maar door ons slot op de deur van Frenk kwamen ze niet ver.

  De jongens hebben keihard geknokt en alles gegeven om de derde plek te behalen in de bekercompetitie.

  Het publiek heeft genoten! Top gedaan jongens! Trots op jullie!

  Sylvana