• 1-15 gewonnen, 3 punten dik verdiend!!

Afgelopen zaterdag speelden we bij Olympia in Gouda. Ik blijf me er toch over verbazen dat er nog best een aantal verenigingen zijn waarbij je in de naastgelegen woonwijk op zoek moet naar een parkeerplaats omdat er geen of heel weinig parkeerplaatsen van de vereniging zijn.
    Het was een duel tegen de laatste bij ons in de poul. Maar met ons als nummer één na laatste maakt het dit toch een spannende wedstrijd. Nadat vlak voor tijd Arina en Faye Berlijn ook nog aansloten waren we uiteindelijk met zijn 10-en.
    De wedstrijd begon en met Alysha als aanvoerder ging het de eerste paar minuten redelijk gelijk op. We waren duidelijk de betere partij maar dit had niet direct geresulteerd in goede kansen, enkel dan wat schoten op doel. Indy starten op het middenveld en die begon warm te draaien, nadat ze ons om te beginnen op 0-1 had gezet was daarna elke kans op rij raak. Voordat we het wisten stonden we 0-8 voor. Indy 6 keer en Ro-ann nog 2 keer, waarvan 1 keer na een gevaarlijk schot van Isa welke de keepster van Olympia in eerste instantie nog wist te keren maar Ro-ann daarna alsnog verzilverden. Na een zeldzame aanval van Olympia en een mooie vangbal van Faye (die niet op doel stond :-) werd de strafschop benut. Met 1-9 gingen we de rust in.
    Ondanks de comfortable voorsprong in de rust toch op de meiden ingepraat dat we er nog niet waren, het hele seizoen is de 2e helft namelijk niet onze beste helft. Het duurden even in de 2e helft voordat de machine weer op gang kwam maar daarna ging het dan weer los. Indy nog 3 keer, Pien 1 keer met een prachtig schot en Faye, na hele mooie acties en hard werken, ook nog 2 keer.
    Hiermee werd de eindscore van 1-15 bereikt, 3 punten in de pocket, dik verdiend door de inzet het hele team!!

Op de \"actie foto\" wordt het 15e doelpunt gemaakt :-)