• Laatste bekerwedstrijd JO15-3

De bekercompetitie werd afgesloten tegen Nieuwkoop JO15-1. Zij stonden één plaats hoger dan onze jongens en op papier zou het een spannende pot kunnen worden. Nieuwkoop begon veel feller aan de wedstrijd en speelde goed over. Dit resulteerde in een vroege goal voor de oranje/wit/blauwen. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de mannen van Alphense Boys beter in de wedstrijd en werd er lekker stevig gevoetbald. Na rust had Nieuwkoop eigenlijk niet veel meer in te brengen en hadden onze jongens behoorlijk wat kansen uit vrije trappen, corners en veldspel. Na een kwartier wist Jordy 1-1 te scoren na voortreffelijk voorbereidend werk van Sytze uit de JO15-5. Zeker gezien de tweede helft verdiende ons team om te winnen, maar een goal bleef uit. De domper werd nog groter nadat een doeltrap, in de laatste minuten van de wedstrijd, verkeerd werd geraakt en Nieuwkoop de bal in de schoot geworpen kreeg. Dit buitenkansje lieten ze niet onbenut en het werd tegen de verhouding in 1-2. Dit was ook de eindstand.